Лифта написа:Здравейте ! Интересувам се от къде (освен от сайта на производителя) могат да се закупят тези семеринги. Мисля, че преди време някой съфорумник се беше сдобил с такива. Моля, ако някой знае да ме открехнеДруг е въпроса, дали при моите надрани ботуши има смисъл да се ръся за някакви хубави семеринги. (не че са по-скъпи от оригиналните ...)
An1MaL написа:Мисля, че в chainreactioncycles.com ги имаше. И btw тези сините са прахоуловители, а черните са семерингите.
Лифта написа:An1MaL написа:Мисля, че в chainreactioncycles.com ги имаше. И btw тези сините са прахоуловители, а черните са семерингите.
Прав си - има ги в ЦРЦ, само че са ги писали за марцоки и аз за това съм ги подминал. Иначе знам че черното са семеринги ама не се сетих на синьото как да му кажа
desinceto_st написа:Потърси в магазините за уплътнения,можеш да си вземеш комплект маслени (долните) за десетина лева.Иначе оригиналните за боксерите бяха 20-тина лева
Успех!
Capoeira написа:Нямаш си и представа какво има в магазина за уплътнения нали?

Лифта написа:Което събужда в мен въпроса: Какво им е специалното на тези оплътнения ? По-меки ли са ? По-издръжливи ? С по-нисък коефициент на триене ?
desinceto_st написа:Потърси в магазините за уплътнения,можеш да си вземеш комплект маслени (долните) за десетина лева.
desinceto_st написа:Потърси в магазините за уплътнения,можеш да си вземеш комплект маслени (долните) за десетина лева.
Лифта написа: и тези от 5 лева ще свършат същата работа (в моя случай поне). За мен отчасти отговора вече е ясен.
desinceto_st написа:Да,напълно.Даже има и по-евтини.
bikerider написа:Сигурна ли си, че си разбрала за какво иде реч в темата? Май не.
desinceto_st написа:Да,напълно.Даже има и по-евтини
Лифта написа:Мисля тази вилка след ремонта и профилактиката да я поддържам в добро състояние поне едно 2-3 години
Лифта написа:има ли смисъл да взимаш семерингите за 50 лева
bikerider написа:Ако проблема е в надраните тръби - те се шлайфат, дупките се пълнят... всичко си зависи от теб. Инвестицията не е малка за такива части, но според мен се изплаща. Отчитай все пак, че си говорил с механик, който работи за търговец (ако още работи за Каймата де, не съм в час), а търговеца продава нови вилки. Ако искаш да си поддържаш вилката дълго време ги вземи и няма да сбъркаш. Успех.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта