DTD написа:Shimano

EccentricMOTION написа:Аз не съм виждал крос с 9ка касета. Поправете ме, вероятно греша.
EccentricMOTION написа:Още един глас за PG 850, НО те не са ли само 8ци?
mil4o3 написа:did -искам да ми кажеш поне 2 cross-a който са с 9 скорости
DTD написа:Венците са Шимано .
EccentricMOTION написа:Има една типична извивка при венците на Срам.

vpravov написа:DTD написа:Венците са Шимано .
EccentricMOTION написа:Има една типична извивка при венците на Срам.![]()
Най-вероятно са тези. Съдя по две неща. Вдлъбнатините, които са за улесняване на превключването, са заострени в долния си край, докато при шимано са заоблени. И второто - за което не съм съвсем сигурен - отделни са само двата най-малки венеца. Това при уговорката, че не съм ползвал шиманнска касета 9sp. от клас по-нисък от XT.
DTD написа:П.П. Ако тоя минус беше от теб, нямаше нужда.

vpravov написа:DTD написа:П.П. Ако тоя минус беше от теб, нямаше нужда.
Няма да ти се разсърдя и да ми покажеш 9sp. венци на SHIMANO, на които са отделни само двата най-малки венеца.
vpravov написа:Няма да ти се разсърдя и да ми покажеш 9sp. венци на SHIMANO, на които са отделни само двата най-малки венеца.
DTD написа:http://www.album.bg/octane1/?upload_done=6
Ето ги венците!
did написа:Ъ! Мчи аз все такива шимански съм карал. Сега други ли са?

vpravov написа:Най-вероятно са тези.
did написа:Та пак питам - защо това е важно?
, колелото си
.
Ozzie написа:vpravov написа:did написа:Та пак питам - защо това е важно?
защо, защо... да си чешем клавиатурите, много ясно защо!
Имаш предвид според широчината им ли? Не, да не говорим, че могат да бъдат алуминиеви (или някаква метална сплав), или пластмасови, а и май има касети които могат да се поръчат с цветни сепаратори (от производител - не включвам отделно закупени сепаратори).nikitoMTB написа:Аз имам въпрос - има ли определен цвят на сепараторите,който разделят венчетата.На моите венци бяха черни,на тези са бели,а на DTD сиви (той ми каза).
, колелото си
.Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта