boyanski написа:... ушите които са за спирачката на ботуша,при мен са доста по къси.Разстоянието от апарат до тях е около 13-14 мм.
.Има ли опасност от скъсване на болт,ако монтирам спирачката директно само със шайби,и от какв метал трябва да е болта?Идеята ми със пилене на преходника отпада ,заради качването на спирачния апарат над ушите.Някой ако има идеи,или се е сблъсквал с такъв проблем нека пише.Мерси предварително.WestIce написа:При 08 вилките мисля, че не е нужен преходник. Сложи направо апарата. http://www.pinkbike.com/photo/4432867/
Geronimo написа:Бъркаш, вилката е рязана, иначе авида се монтира директно. CRT шайбите не отделечават апарата от преходника. В смисал ,ако монтираш Шиманска спирачка без шайби на 888 (с нерязани уши) и авидска спирачка с CRT шайби и 2-те спирачки ще са еднакво отдалечени от вилката/ушите (ще контактуват на едно и също място с ротора). При @boyanski ушите са рязани. Прехоника не е на обратно защото иначе накладките (това дето стърчи от тях) ще опират в него.
DTD написа:Geronimo написа:Бъркаш, вилката е рязана, иначе авида се монтира директно. CRT шайбите не отделечават апарата от преходника. В смисал ,ако монтираш Шиманска спирачка без шайби на 888 (с нерязани уши) и авидска спирачка с CRT шайби и 2-те спирачки ще са еднакво отдалечени от вилката/ушите (ще контактуват на едно и също място с ротора). При @boyanski ушите са рязани. Прехоника не е на обратно защото иначе накладките (това дето стърчи от тях) ще опират в него.
Или не съм те разбрал или при мен нещо не е наред. Двете ми джуси 7 са със шайби, въпреки точните преходници.

ssickk написа:другия изход е да мине на по малък ротор за да спести поне малко усилие на ушите
boyanski написа:...А и аз карам просто за удоволствие,така че няма да я подлагам на голямо натоварване.
Fanatico написа:boyanski написа:...А и аз карам просто за удоволствие,така че няма да я подлагам на голямо натоварване.
И си си купил 888 ... ?
boyanski написа:Дааам,с рязани уши на ботушите при това.

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта