LF FR BIKE

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: LF FR BIKE

Мнениеот viper_FR » Съб Фев 06, 2010 4:23 pm

Здравейте всички!Нов съм тук и поздравявам всички админи и потребители. :beer: :beer:

Здравейте да ви попитам как се чистят ръкавици? Ръкавиците са Скот ДХ Екстрийм

Относно това - перат се на ръка.Аз имам същите и ги пера по този начин.Тези кръгчета означават ,че ръкавиците не трябва да се перат в пералня / не трябва да се перат в гореща вода.А за колелото най-добре потърси нещо втора употреба.(рам фр например) :beer:
Аватар
viper_FR

Рейтинг: 1100

Мнениеот niki1 » Съб Фев 06, 2010 6:24 pm

Благодаря на всички за помоща , скоро ще се похваля :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: с новата покупка
Абе, тая кал по гумите що мирише на лайна???
Аватар
niki1

Рейтинг: 917

Мнениеот veskoz » Пон Фев 08, 2010 12:10 pm

Аз ти сложих минусите. И на потър плюсовете. Помисли над неговите думи. Има логика.
А с тия емоции " :finger: " няма да спечелиш симпатии. Колкото до рейтинга не се притеснявай, той е преходен. Нищо лично - желая ти успех. :agree:

п.п. И аз съм бил с рейтинг 1100
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
veskoz

Рейтинг: 2000

Мнениеот viper_FR » Пон Фев 08, 2010 8:24 pm

Защо минус на първото ми мнение , веско?
Аватар
viper_FR

Мнениеот veskoz » Пон Фев 08, 2010 11:13 pm

:offtopic: Не на тебе пич! ;)
По принцип рядко гласувам отрицателно за потребителите. Рядко ми пука и как се гласува и за моите мнения. niki1 си изпроси няколко минуса в тема с голяма тежест (и то не само от мен със сигурност). Силно се надявам да ги навакса със същата лекота. Не искам никой от по-новите потребители да си мисли, че хората с рейтинг достатъчен за оценяване (1600+) гласуват отрицателно просто за кеф. Във форума има много хлапета. Не че съм много възрастен, но достатъчно добре си спомням и знам как съм мислел на тези години. Едно непреценено, грешно или подвеждащо мнение или съвет, може да доведе до неприятни последствия, за нечий велосипед или да не дава Господ по-лошо - здраве.
За да кажеш "Вземи си Домейн... има само добри отзиви... няма да съжаляваш... много добра вилка..." не е достатъчно да си подочул от този и онзи приятел, а трябва да имаш впечатления на базата на опит... и то не само с дадения продукт. При положение, че си пуснал тема за съвет за велосипед, а в друга препоръчваш вилка която струва колкото бюджета ти за цяло колело, звучи малко несериозно. Не ме разбирайте погрешно, ама ще плескам минуси на поразия за глупости и запомнете, че когато се видим на излет, състезание, в магазин аз ще бъда насреща за помощ и съвет. Готов съм да твърдя същото за доста от "форумните шамани".
:peace:
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
veskoz

Рейтинг: 2000

Мнениеот viper_FR » Вто Фев 09, 2010 7:31 pm

Не за мене , ама аз получих минус.СЪщо и минус получих ,защото се опитвах да обясна на агресив райдър ,защо евтините мекици са боклул в темата колело за момиче.СПОред мен някой искрено се забавлява да ми слага минуси , което е смешно , даже жалко
Аватар
viper_FR

Предишна

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд