Не на тебе пич!
По принцип рядко гласувам отрицателно за потребителите. Рядко ми пука и как се гласува и за моите мнения. niki1 си изпроси няколко минуса в тема с голяма тежест (и то не само от мен със сигурност). Силно се надявам да ги навакса със същата лекота. Не искам никой от по-новите потребители да си мисли, че хората с рейтинг достатъчен за оценяване (1600+) гласуват отрицателно просто за кеф. Във форума има много хлапета. Не че съм много възрастен, но достатъчно добре си спомням и знам как съм мислел на тези години. Едно непреценено, грешно или подвеждащо мнение или съвет, може да доведе до неприятни последствия, за нечий велосипед или да не дава Господ по-лошо - здраве.
За да кажеш "Вземи си Домейн... има само добри отзиви... няма да съжаляваш... много добра вилка..." не е достатъчно да си подочул от този и онзи приятел, а трябва да имаш впечатления на базата на опит... и то не само с дадения продукт. При положение, че си пуснал тема за съвет за велосипед, а в друга препоръчваш вилка която струва колкото бюджета ти за цяло колело, звучи малко несериозно. Не ме разбирайте погрешно, ама ще плескам минуси на поразия за глупости и запомнете, че когато се видим на излет, състезание, в магазин аз ще бъда насреща за помощ и съвет. Готов съм да твърдя същото за доста от "форумните шамани".