codename47 написа:http://www.bikescene.co.uk/Specialized- ... 0-0-0.html
did написа:codename47 написа:http://www.bikescene.co.uk/Specialized- ... 0-0-0.html
wannabbe написа:Hе смятам, че е рентабилна тази оферта, за сравнение - Демо 8 рамка, 2010 модел е 2000 паунда.
За 1200 лв, Рам ФР, без шок.
hitar_potar написа:wannabbe написа:Hе смятам, че е рентабилна тази оферта, за сравнение - Демо 8 рамка, 2010 модел е 2000 паунда.
За 1200 лв, Рам ФР, без шок.
я пак? кое точно не й е рентабилното? това, че в сравнение с 2010 модела е почти 3 пъти и половина по-евтина ли?
а пък тоя съвет за рам фр без шок - с ръка на сърце мога да кажа, че се изказваш доволно малоумно!
wannabbe написа:Първо си я изкарай от гащите.
wannabbe написа:Айде купи си ти рамката за 600 паунда и аз ще я купя от теб за 2000 лева, тамън ще си на далавера, компас.
wannabbe написа:Рамката се предлага само размер 'L', което е началото на нерентабилната оферта, дори не знаеш момчето, което търси рамка колко е високо.
wannabbe написа:Когато тръгнеш да я 'купуваш' ти искат телефон и Email, а не адрес, на който да я пратят.
Дори не можеш да я платиш преди тези стъпки.
wannabbe написа:А кой колко е малоумен си е негова работа.
wannabbe написа:Аман от комплексари.
n3k01 написа:Днес отидох да си взема спирачките,които бях оставил за профилактика и не можеше да не се впечатля от рамката която беше изложена на най видно място Specialized BigHit 2007.Без шок 890лв.За останалите 300лв мисля че можеш да се сдобиеш с приличен шокДа не се получи че правя реклама ,ако си заинтересуван каде съм видял тази рамка драсни едно ЛС.
icko122 написа:Аз лично ти препоръчвам --> http://www.sprintmaxcom.com/e-shop/imag ... 32_AFM.jpg тая рамка ако я съчетаеш с AM елементи ти става едно прекрасно Леко колелце, което спокойно може да си го мъчиш както пожелаеш, и като гледам с тия килограми направо ще хвърчиш по пътеките.Аз карам такава рамка с Лирик, която по принцип е АМ вилка, но аз си я карам ФР, и си ми е много добре даже.И като имаш предвид че съм си бая едър 175см и 72 кг...
icko122 написа:Аз лично ти препоръчвам --> http://www.sprintmaxcom.com/e-shop/imag ... 32_AFM.jpg тая рамка ако я съчетаеш с AM елементи ти става едно прекрасно Леко колелце, което спокойно може да си го мъчиш както пожелаеш, и като гледам с тия килограми направо ще хвърчиш по пътеките.Аз карам такава рамка с Лирик, която по принцип е АМ вилка, но аз си я карам ФР, и си ми е много добре даже.И като имаш предвид че съм си бая едър 175см и 72 кг...
icko122 написа::offtopic: На 13 съм
ебаси, с 5 санта отгоре ми и с 10 години надолу - чак въображението ми блокира. R.monster написа:Рамка SPR Ninja се продава със и без заден амортисъор. Цената само на рамката е 695лв. Предлагат се два варианта за заден шок - Rock Shox MN3.1 C 165X38 8X22.2 8X22.2 – 209лв ; Rock Shox MN4.2 C 165X38 8X22.2 8X22.2 – 249лв![]()
@sunny_thorn В тази ценова граница е по-добре може би да се насочиш към друга рамка(ако желаеш да бъде нова) -може би Драгомир Блекхоук или оглеждай пазара.Всъщност ако все още е валидно намалението ТУК е доста добра оферта (като за нова дх рамка).Ако ти допадне би могъл да ги питаш относно валидноста на намалението и да потърсиш из форума има теми зa посочената рамка
DownHillara написа:R.monster написа:Рамка SPR Ninja се продава със и без заден амортисъор. Цената само на рамката е 695лв. Предлагат се два варианта за заден шок - Rock Shox MN3.1 C 165X38 8X22.2 8X22.2 – 209лв ; Rock Shox MN4.2 C 165X38 8X22.2 8X22.2 – 249лв![]()
@sunny_thorn В тази ценова граница е по-добре може би да се насочиш към друга рамка(ако желаеш да бъде нова) -може би Драгомир Блекхоук или оглеждай пазара.Всъщност ако все още е валидно намалението ТУК е доста добра оферта (като за нова дх рамка).Ако ти допадне би могъл да ги питаш относно валидноста на намалението и да потърсиш из форума има теми зa посочената рамка
За да ти е удобно да караш блекхоука тряя си над 65 кила бе...
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта