Благодаря педврително
Целта на една каска е не да е здрава ,а дори обратното!ivkotm1221 написа:На мен ми трябва фулфеис.Затова се спрях на гирото защо е 120лв. Аз чаладинка си имам.Мен пет отвора +- не ме интересуват.Въпро са ми е да ли здравината е същата с тая на велосипедното ремеди
EccentricMOTION написа: маска за лице
biker-kj написа:Целта на една каска е не да е здрава ,а дори обратното!
Да поема удара тя(каската) ,а не собствената ти глава!Минчев написа:biker-kj написа:Целта на една каска е не да е здрава ,а дори обратното!
???? Е за кво ти е тая каска, като не е здрава и не ти пази главата? Разбирам, че трябва да има проветрение, добра видимост и т.н. , но чак да не е здрава...
biker-kj написа:Да поема удара тя(каската) ,а не собствената ти глава!Минчев написа:biker-kj написа:Целта на една каска е не да е здрава ,а дори обратното!
???? Е за кво ти е тая каска, като не е здрава и не ти пази главата? Разбирам, че трябва да има проветрение, добра видимост и т.н. , но чак да не е здрава...
Минчев написа:biker-kj написа:Да поема удара тя(каската) ,а не собствената ти глава!Минчев написа:biker-kj написа:Целта на една каска е не да е здрава ,а дори обратното!
Аха, искаш да кажеш, че като е много здрава, може глава ти да пострада повече от каската?
А дали вообще някъде в България се извършват такива инспекции ,нека който е запознат да сподели ,би било полезна за много хора ,като визирам и себе си !?
kvv написа:порестата полистиренова (ESP) пяна (прилича на стиропор) тя
veskoz написа:kvv написа:порестата полистиренова (ESP) пяна (прилича на стиропор) тя
Таратанци.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта