Funn Full On - модифициране :)

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Funn Full On - модифициране :)

Мнениеот sdfghjkl » Чет Апр 08, 2010 2:35 pm

Спрял съм се на въпросното кормило, но дължината му ме смущава (710мм.) Би ли представлявало проблем да се скъси с по 2,5 сантиметра от всяка страна? (в смисъл такъв дали това ще повлияе на здравината му, дали гриповете и спирачките ще влезнат и ще стоят нормално...)

Харесах си го, защото е леко, предполагам здраво и розово. :D Това не го прави моя окончателен избор, просто не намерих друго с такива характеристики, а това са изискванията ми, само дължината му ми е проблемна и за това питам би ли понесло лека промяна... :smash:
[SS]
Аватар
sdfghjkl

Рейтинг: 1412

Re: Funn Full On - модифициране :)

Мнениеот biker-kj » Чет Апр 08, 2010 2:55 pm

sdfghjkl написа:Спрял съм се на въпросното кормило, но дължината му ме смущава (710мм.) Би ли представлявало проблем да се скъси с по 2,5 сантиметра от всяка страна? (в смисъл такъв дали това ще повлияе на здравината му, дали гриповете и спирачките ще влезнат и ще стоят нормално...)

Харесах си го, защото е леко, предполагам здраво и розово. :D Това не го прави моя окончателен избор, просто не намерих друго с такива характеристики, а това са изискванията ми, само дължината му ми е проблемна и за това питам би ли понесло лека промяна... :smash:

Няма да имаш проблеми! :) :agree:
Аватар
biker-kj

Рейтинг: 1941

Мнениеот codename47 » Чет Апр 08, 2010 3:12 pm

да не се окаже че е както при boobar - уширява се много малко след края на ръкохватките и командите/лостчетата не могат да се натика по-навътре. Виж колко навътре влиза в момента.
Ако приемете ограниченията си, ще успеете да ги прескочите и да минете отвъд тях!
Аватар
codename47

Рейтинг: 2000

Мнениеот Night_Falcon » Чет Апр 08, 2010 4:05 pm

Я по темата и аз да питам, но за удължаване. Имам кормило Race Face Evolve DH 685мм, извивката ми е много удобна, но ми идва малко късо и бих си го направил около 720мм. Има ли вариант да се направи това, и ако да - къде?
Аватар
Night_Falcon

Рейтинг: 1376

Мнениеот sdfghjkl » Пет Апр 09, 2010 6:41 am

codename47 написа:да не се окаже че е както при boobar - уширява се много малко след края на ръкохватките и командите/лостчетата не могат да се натика по-навътре. Виж колко навътре влиза в момента.

На тази снимка ми изглежда така, сякаш не се уширява или удебелява, поправете ме, ако греша :D
http://www.ridespot.net/product_info.ph ... ts_id=1751
[SS]
Аватар
sdfghjkl

Рейтинг: 1412

Мнениеот VUTE » Пет Апр 09, 2010 5:00 pm

sdfghjkl - Не грешиш и наистина ти го препоръчвам аз съм страшно доволен от него, а скъсяването на теория трябва да го направи малко по-здраво :beer:
Аватар
VUTE

Рейтинг: 1250

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд