All Iron Horse bikes on CRC are covered by a standard 1 year warranty
BrAn1 написа:Извинявам се за тъпия ми пост, просто много на бързо го написах и не помислих!Тааа Voltaga е най-добрия вариант - като цяло рамката е предназначена за твойто каране и е много лека, имаш настройка на хода на рамката 160мм - 180мм. А "кончeто" си е рамка за DH !
И gamblera е повече за DH, но все пак ти си решаваш.Аз съм за Voltage-a
BrAn1 написа:Ми не|знам дали е одачно да си Вземе рамка на 5 години при положение че Скот са направили нова разработка! Цяло колело Скот 3000 ! Кон 6000За мен не е одачно, но пак казвам, че това си е моя гледна точка.
BrAn1 написа:Ми незнам дали е одачно да си земе рамка на 5 години при положение че Скот са направили нова разработка! Цяло колело Скот 3000 ! Кон 6000За мен не е одачно, но пак казвам че това си е моя гледна точка
red_bull написа:Взимай Scott Voltag-а той е към 16 кг. и не е за много агресивен фрийрайд и вилката ако си се поинтересувал е въздушна- Fox 36 Van R-160mm
Шокът е много добър и като цяло американците са направили една супер добра рамка за слоупстайл и фрийрайд. Аз от тебе посочените машини бих избрал Волтажа!! За Гамблера не мисля че рамката е много една за лек фрийрайд и вилката е боклук да не говорим за РАМ-чето ,щото то рамката на рам-а е като RockShox Tora 302 vs Fox 40 WC RC4 рама е тората !!!
neytchev написа:Извинете аз ли се лъжа или в сайта на scott пише, че scott voltage fr е за чист downhill ?
Stancho написа:neytchev написа:Извинете аз ли се лъжа или в сайта на scott пише, че scott voltage fr е за чист downhill ?
Напротив, този жълт нюанс трябва да ти каже, че може да ползваш велосипеда за спускане, но няма да е най - доброто...
Надписите на бял фон указват стиловете, за които е правена рамката.
Дори и в сайта на РАМ са означени така стиловете...
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта