Boxxer Team vs Durolux 160 vs Domain vs 66 RC3

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: Boxxer Team vs Durolux 160 vs Domain vs 66 RC3

Мнениеот axelmax » Чет Май 06, 2010 10:07 am

hitar_potar написа:
BurNiNg_IcE написа:Сега имам друга идея ht2 с 66...

шантава идея на болен мозък! :rofl:

Остави ги.Времето ,което губиш в момента наистина го губиш :agree:

@daf4ov-за тебе няма физични закони и главоболието е нещо неизпитано досега
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот daf4ov » Пон Май 10, 2010 10:52 am

axelmax написа:@daf4ov-за тебе няма физични закони и главоболието е нещо неизпитано досега

Какъв ти е проблема на теб...
Бих ти казал да го духаш ама ме е срам защото си доста по голям ;)
Защо си мислиш че като съм карал твърдак с голяма вилка,рамката не се е счупила.Да научих си урока.Ще добавя още нещо,карах твърдак с голяма вилка защото нямах пари за рамка предвидена за такава вилка.Но с течение на времето я качих на нещо което не създава проблеми.
Не се сдържа без да се намесиш нали? :)
Ама няма какво да се хабя да ти обеснявам...просто не си струва.
Nothing compares to the simple pleasure of a bike ride :)
Аватар
daf4ov

Рейтинг: 2000

Мнениеот hitar_potar » Вто Май 11, 2010 1:41 am

дафи, може би и аз залитам към мисленето на мариян. :dontknow: от това време миналата година досега съм променил доста възгледите си - миналата пролет се чудех защо байк-индустрията е измислила такова непонятно и непотребно нещо като водачите, било то за 1 или 2 плочи, а сега карам само с 1 плоча отпред и с водач. въобще нямах желание да слагам по-големи ротори на спирачките, ама решението ми се промени, след като останах без абсолютно никакви спирачки и щях да се метна в р. Лом, понеже роторите само дето не засветиха. мислех си да торпилирам РАМ НТ2-то си с Лирик или Магура Вотан (забележи - 160мм, а индивида по-горе сака да слага Шестаци - 180мм :bigeyes: :crazy: :crazy: :crazy: :rofl: ), щото видиш ли, тва е яка вилка, а и рамката много ми харесва, а грам не се замислих за геометрии и тем подобни. сега съм на мнение, че дори да имам пари за наистина яка вилка с мноу вход, не бих я ползвал, докато не й намера достойна мека рамка за другарче. въобще тая дандания с многото ход яко тресе дечурлигата - и мен ме е тресла, ама вече на дърти години, и минах на по-дългоходово колелце само щото предишното го ботъм-аутвах постоянно заради повечкото си килограми (а и въртенето с него вече си беше изпитание така или иначе). от цялата работа само спечелих - смея да твърдя, че ФР-машината върви по-лесно, усеща се по-добре, и като цяло се държи на ШОСЕ по-добре отколкото АМ-дзверчето от миналата година. ама тва е щото вилката е напълно подходяща за рамката. в същото време има твърдак тук със същата вилка като моята и, колкото и рамката да си е пригодена за такива вилки и истински тормоз, не става за друго, освен за надолу. за въртене е далеч по-голямо мъчение с него, в сравнение с моето.

знам, че много се отплеснах май, и се надявам да не обърквам някой и да разбирате какво имам впредвид - съобразявайте се с характеристиките на компонентите, които купувате, и техните комбинации, и не си правете разни шантави проекти. в ума ми все още стои ужасяващата картинка на спринт ентъртейн с вилка боксер. :boggled: :shake:
Последна промяна hitar_potar на Вто Май 11, 2010 1:45 am, променена общо 1 път
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот hitar_potar » Вто Май 11, 2010 1:44 am

упс, двоен пост - моля за гумичка! :bowdown:
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот daf4ov » Вто Май 11, 2010 10:38 am

Залитай към където искаш... :)
Ще го повторя пак...предишната ми вилка на твърдака имаше 2 пукнатини.Смяташ ли че беше удачно да я карам дълго време?Нищо че я карах почти 1 година и ходих на сопот с нея :)
Много исках да си купя боксер,купих си боксер.Както казах поради липса на средства го сложих на твърдак.Грешка или не,тази случка е история.НЕ ми е било за цел да карам твърдак с голяма вилка изобщо...Имах планове след като си купя вилка да си купя рамка,ама не станаха...

Ай да видим кой още ще се намеси?!
Nothing compares to the simple pleasure of a bike ride :)
Аватар
daf4ov

Предишна

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд