дафи, може би и аз залитам към мисленето на мариян.

от това време миналата година досега съм променил доста възгледите си - миналата пролет се чудех защо байк-индустрията е измислила такова непонятно и непотребно нещо като водачите, било то за 1 или 2 плочи, а сега карам само с 1 плоча отпред и с водач. въобще нямах желание да слагам по-големи ротори на спирачките, ама решението ми се промени, след като останах без абсолютно никакви спирачки и щях да се метна в р. Лом, понеже роторите само дето не засветиха. мислех си да торпилирам РАМ НТ2-то си с Лирик или Магура Вотан (забележи - 160мм, а индивида по-горе сака да слага Шестаци - 180мм

), щото видиш ли, тва е яка вилка, а и рамката много ми харесва, а грам не се замислих за геометрии и тем подобни. сега съм на мнение, че дори да имам пари за наистина яка вилка с
мноу вход, не бих я ползвал, докато не й намера достойна мека рамка за другарче. въобще тая дандания с многото ход яко тресе дечурлигата - и мен ме е тресла, ама вече на дърти години, и минах на по-дългоходово колелце само щото предишното го ботъм-аутвах постоянно заради повечкото си килограми (а и въртенето с него вече си беше изпитание така или иначе). от цялата работа само спечелих - смея да твърдя, че ФР-машината върви по-лесно, усеща се по-добре, и като цяло се държи на ШОСЕ по-добре отколкото АМ-дзверчето от миналата година. ама тва е щото вилката е напълно подходяща за рамката. в същото време има твърдак тук със същата вилка като моята и, колкото и рамката да си е пригодена за такива вилки и истински тормоз, не става за друго, освен за надолу. за въртене е далеч по-голямо мъчение с него, в сравнение с моето.
знам, че много се отплеснах май, и се надявам да не обърквам някой и да разбирате какво имам впредвид - съобразявайте се с характеристиките на компонентите, които купувате, и техните комбинации, и не си правете разни шантави проекти. в ума ми все още стои ужасяващата картинка на спринт ентъртейн с вилка боксер.

Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.