Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
An Alien Hoopajupe написа:@Dafo А колко вода наля ?
Предварително благодаря и стискам палци ! ssickk написа:зимаш си една туба 1л мотул 10w и ще се чустваш много по добре и зиме и лете с това масло
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Моята 888RC2X '06 работи прекрасно с Motorex Racing Fork Oil. Не съм я карал с оригиналното масло на Marzocchi или с Motul, обаче съм правил тестдрайв по пътеките от Бай Кръстьо към Драгалевци с 888 RC2X VA / 2007 която се сервизира при Марто - магазин "Jester" и съответно е напълнена с Motul Fork Oil - Factory Line 7.5W. Въпреки скромния опит с моите осмици (имам я от скоро), не мисля че работи по-лошо. Също така се виждах с Любо от "Веломания" за да я погледне и той каза че вилката е ОК, и че е една от най чувствителните вилки които е виждал.ssickk написа:...моторекса е наи лошото масло за МЗ вилки това са моите наблюдения над 888vf2,Junior T 66VF2 i 888RC3 карал съм ги всичките и докато не сипах Мотул-а се нещо не беше наред или рибаунда или компресията или като вече я подкараш яко вилката и се променя много работата...
(цитата на bikerider е от темата "Масло за Stratos S8 Ultra" viewtopic.php?f=4&t=22458&hilit=+%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE )А ти за кое от двете масла на Моторекс говориш?bikerider написа:Motorex Fork Oil или Motorex Racing Fork Oil?
Първото е това, за което говоря, по мои впечатления не смазва добре (смазва добре, но не чак толкова добре колкото други).
Второто е много хубаво масло и няма да имаш проблеми с него.
TeDo_BaPHa написа:За количество масло следвай менюала. За моята DropOff II VF2 отидоха по 150ml в крак
. Аз предпочетох да сложа 5W масло, понеже я исках малко по-пъргава
. Дори обмислям за следващата профилактика да сложа 2.5 за да видя как ще се държи
.
TeDo_BaPHa - уточни какво имаш впредвид. Намирам противоречие между двата ти поста.TeDo_BaPHa написа:ssickk написа:зимаш си една туба 1л мотул 10w и ще се чустваш много по добре и зиме и лете с това масло
"Точно"!!!
TENDER написа:TeDo_BaPHa написа:За количество масло следвай менюала. За моята DropOff II VF2 отидоха по 150ml в крак
. Аз предпочетох да сложа 5W масло, понеже я исках малко по-пъргава
. Дори обмислям за следващата профилактика да сложа 2.5 за да видя как ще се държи
.
TeDo_BaPHa - уточни какво имаш впредвид. Намирам противоречие между двата ти поста.TeDo_BaPHa написа:ssickk написа:зимаш си една туба 1л мотул 10w и ще се чустваш много по добре и зиме и лете с това масло
"Точно"!!!
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта