Тежа 72кг и съм висок 1.81cm шината ще се кара за спускане.
Благодаря предварително.

X_NRG написа:Shady,
EX729 не е ли сравнително тежка (700гр. мисля, че я мерихме в един магазин)? Не мисля, че е от най-леките.
HepBeH_XaMcTep написа:X_NRG написа:DT 5.1 е доста добра шина, но също е доста мека (все пак е близо 80 грама по-лека спрямо 729)
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
hitar_potar написа:шейди, WTB нямат ли някакви фабрични дефекти и/или кофти качество, или това се отнася само за главините им?![]()
моя глас отива за мавик 729, но аз съм техен фанатик.
TeDo_BaPHa написа:HepBeH_XaMcTep написа:X_NRG написа:DT 5.1 е доста добра шина, но също е доста мека (все пак е близо 80 грама по-лека спрямо 729)
Амм такова, 729 както казваш е около 690гр, но 5.1 е 500 гр![]()
Ideal use: cross country training/racing, free ride, all-purpose mountain
hitar_potar написа:шейди, WTB нямат ли някакви фабрични дефекти и/или кофти качество, или това се отнася само за главините им?![]()
hitar_potar написа:миии, ъъмм, не, не се ебавам - живо се интересувах от WTB главините, понеже си мислех да купувам. само че проверксата в пинкбайк за тамошните мнения ме отказа. можеш и ти да провериш - смлени главини, гръмнали главини, потрошени главини, въобще мазало. та де да знам, питам да не би и при шините да е осрано нещо.
Holz написа:DT 5.1 според мен е шина за по-състезателно спускане,не е от най-здравите.За 6.1 също не мисля,че са много по-здрави.
В момента съм с 2х Mavic 823 и след няколко спускания в Сопот по шина,никъде няма подбито(за задната говорим)
Същото мога да кажа и за Jumbo - вечната шина,а струва само 40лв
hitar_potar написа:миии, ъъмм, не, не се ебавам - живо се интересувах от WTB главините, понеже си мислех да купувам. само че проверксата в пинкбайк за тамошните мнения ме отказа. можеш и ти да провериш - смлени главини, гръмнали главини, потрошени главини, въобще мазало. та де да знам, питам да не би и при шините да е осрано нещо.
HepBeH_XaMcTep написа:Джъмбото е почти 800 грам!
hamak написа:hitar_potar написа:миии, ъъмм, не, не се ебавам - живо се интересувах от WTB главините, понеже си мислех да купувам. само че проверксата в пинкбайк за тамошните мнения ме отказа. можеш и ти да провериш - смлени главини, гръмнали главини, потрошени главини, въобще мазало. та де да знам, питам да не би и при шините да е осрано нещо.
И не само там , но шините им са наредHolz написа:DT 5.1 според мен е шина за по-състезателно спускане,не е от най-здравите.За 6.1 също не мисля,че са много по-здрави.
В момента съм с 2х Mavic 823 и след няколко спускания в Сопот по шина,никъде няма подбито(за задната говорим)
Същото мога да кажа и за Jumbo - вечната шина,а струва само 40лв
Mavic 823 не е лоша шина , но не се вписва в опоменатия по-горе бюджет , а и на човека може да не му е на оферта да кара UST![]()
Jumbo-то е само 710+ грама и е по тясна от Mavic и WTB![]()
bobo_ss93 написа:а MACH1 MAD не става ли ?![]()
Decay написа:Извинете за офтопика,но можели да ми кажете колко грама тежеше шината 6.1d.
Съжалявам отново , че се отклонявам от темата
![]()
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта