Rock Shox Boxxer Team 08 vs. Manitou Dorado carbon 08?

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Rock Shox Boxxer Team 08 vs. Manitou Dorado carbon 08?

Мнениеот sale » Пет Май 21, 2010 11:35 pm

Здравейте !!
Искам да попитам коя от двете вилки ще бъде по удобна на Scott Gambler .
Аз имам такъв боксер , и се чудя дали да не си зема Manitou-a . Значи карам леко спускане и до момента боксера не мее изоставил , и ми е интересно как ще работи с Manitou-a ?? Дали си заслужава да го зема ?? Коя е по здрава ???
Кажете ми вашето мнение .
Благодаря предварително :beer: :beer:
Аватар
sale

Рейтинг: 979

Re: Rock Shox Boxxer Team 08 vs. Manitou Dorado carbon 08?

Мнениеот AfterMath » Съб Май 22, 2010 9:49 am

Ако спускането ти е ''леко'' няма смисъл от нова вилка , защото боксера ти е предостатъчен. Инвестирай парите в рамка/спирачки/курбели или нещо такова , което не ти е на ниво. На Гемблъра ще му дойде по-добре боксера , щом инженерите от Скотт го продават с него , а те знаят най-добре. Надявам се да съм ти помогнал :beer:
AfterMath

Рейтинг: 1091

Мнениеот WestIce » Съб Май 22, 2010 11:27 am

Боксера е от тънките, а рамката е доста дебело и стои един вид смешно, но си работи естествено. Ако искаш вилка която да си ходи със скота, бих ти препоръчал 888 RC2X/ Manitou Dorado/ Manitou Travis Triple/ Fox 40/ 888 RC3 Evo Ti/ Boxxer 2010. Всички посочени са хубави вилки, но въпроса е дали имаш кинти да ги потдържаш. Направи си сметка, колко пари би отделил за вилка и в действителност ако имаш части, които не са ти добри (спирачки, капли...ти си знаеш) да ги подмениш първо тях, а вилката да оставиш на заден план. Абе ти си знаеш. Само ти предложих към какви вилки да се ориентираш.
Аватар
WestIce

Рейтинг: 1248

Мнениеот sale » Съб Май 22, 2010 12:24 pm

Ясно , но мисалта ми е такава ,че в момента съм доволен от другите си неща . И съм се насочил към вилка .
Аватар
sale

Мнениеот lib.tech » Съб Май 22, 2010 10:48 pm

Демек си сменяш боксера, защото изглежда смешно на gambler-а? Освен да свалиш тегло, не виждам защо да го правиш!
Аватар
lib.tech

Рейтинг: 1166

Мнениеот WestIce » Съб Май 22, 2010 11:42 pm

Само да уточня. Знам защо момчето иска да смени боксера, защото съм говорил с него... Мисля че минуса на горното ми мнение е неуместен.
Аватар
WestIce

Рейтинг: 1248

Мнениеот PRobably » Нед Май 23, 2010 12:01 am

Офф,ама какъв точно е въпроса? Като иска да го сменя тоя Боксер к'во да му кажем ние..
"Don't let your mind bully your body into believing it must carry the burden of its worries."
Аватар
PRobably

Рейтинг: 1657

Мнениеот hitar_potar » Нед Май 23, 2010 3:14 am

ми пита човека заслужава ли си дорадото. :agree: може боксера да не му харесва като работа, външен вид, тегло или нещо друго. и да пита как е дорадо в сравнение с боксер. личен опит с тази вилка на маниту нямам, но карам травис сингъл 2008 - да не казвам голяма дума, но мисля, че не бих я сменил и за чисто нов тотем, ако някой ми предложи (URNEST, GECKO - :beer: ). травис пое щафетата от дорадо, когато последния беше спрян от производство, и се справи перфектно със задачката... и все пак дорадо се води по-висок клас продукт от травис според мен, а и лошо мнение по форумите не съм срещал за него. моето мнение е да налазваш вилката - ако не друго, то поне да я пробваш, ей тей за разнообразие. ако можеш дори си запази боксера за определено време - ако не ти хареса промяната, да го върнеш да си бачка отпред, ако ти хареса - чак тогава да го продадеш. :agree:
а бай дъ уей, грозен байк с дорадо е изключителна рядкост и се постига с много голяма изобретателност (демек нещо друго трябва да осира тотално цялостната картинка, за да компенсира за вилката :D).
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Рейтинг: 2000

Мнениеот sale » Нед Май 23, 2010 10:52 am

Мерси много (hitar_potar) за твоето мнение мнение , явно само ти и (Westice) ме подкрепихте за мнението . За момента събирам пари , и ако имам възможност ще си запаза боксера . :beer: :beer:
Аватар
sale

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд