Благодаря!!!!
AfterMath написа:Благодаря за отговора!А каква е разликата между tall и short?
mishokA написа:Не виждам как може да сравняваш Suntour s Rock shox
hitar_potar написа:mishokA написа:Не виждам как може да сравняваш Suntour s Rock shox
заслужаваш минус за това си мнение - говориш наизуст!!!също така ядеш и буквички...
AfterMath написа:но ме притеснява високото тегло.
bikerider написа:AfterMath написа:но ме притеснява високото тегло.
Тя рибата е още в морето, ти тепърва ще прохождаш, а си се загрижил за теглото. Погрижи се за себе си и си вземи по-мазно работещата вилка. Покарай я сезон-два, овладей техниката и чак тогава гони тегло с Боксери, ако ти потрябва, в което аз лично се съмнявам освен ако не се състезаваш. Ако съм познал и просто търсиш вилка, която да работи добре и да не се сервизира за щяло и нещяло през месец-два - вземи някое от Марцокитата.
Изобщо като се включи цената на поддръжката в уравнението, нещата винаги стават доста по-прости.
mishokA написа:Райдърче, може ли да ми кажеш, защо Марцокитата, изискват по-малко подръжка ?
hitar_potar написа:не съм имал възможност да пробвам боксер 2010 и не знам как сгъва. мои приятели са пробвали обаче и не са ги харесали. говоря за хора, претижаващи боксери тийм 2005 или WC 2009.
Krismars написа:Да ти кажа чесно не виждам накъде повече да се разработва моя, имам го от средата на януариКакто казах в една от другите ти теми бих препоръчал Боксера, чисто лично предпочитание ми е. Много е субективен изборът, но лично за мен си е по-добър. Малко религиозно изказване или не, но за мен новите марзочита не са достатъчно добри
AfterMath написа:Знаете ли случайно дали мога да си пребоядисам рамката и да остава лепенките?
DarKFate написа:hitar_potar написа:не съм имал възможност да пробвам боксер 2010 и не знам как сгъва. мои приятели са пробвали обаче и не са ги харесали. говоря за хора, претижаващи боксери тийм 2005 или WC 2009.
hitar_potar написа:според мен в настоящия случай избора е 888.
bikerider написа:hitar_potar написа:според мен в настоящия случай избора е 888.
mishokA написа:Райдърче, не сме на едно и също мнение, но значение няма.
Night_Falcon написа: Разликата между RCV и RC3, доколкото знам е в компресията - RCV има само нискоскоростна компресия, и съм чувал оплаквания че "спайквала", докато RC3 има и нискоскоростна и високоскоростна, които се регулират с 1 врътка.
Night_Falcon написа:E тя ако работи и като 2те, то и RC3 се променят фактически 2-те компресии с 1 врътка. Не че аз съм сигурен за мойто твърдение за RCV, особено като броим, че никога не съм имал такава вилка но ти сигурен ли си за твойто?
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта