niki1 написа:Ако нямаш пари за каска,СЪБЕРИ ИЛИ КУПИ 2РА РЪКА
did написа:niki1 написа:Ако нямаш пари за каска,СЪБЕРИ ИЛИ КУПИ 2РА РЪКА
В никакъв случай!!!
При каските, дори и да няма външни признаци от удар, може пълнежът да е пострадал и това не се вижда!
Точно пък каски НИКОГА не се купуват втора употреба, освен ако не си сигурен, че човекът е безкрайно коректен и може да се вярва на всяка негова дума и гаранция (например както е при kotka12, който си продава XXXXL шлема). От непознат продавач, каска не се купува!
King Rat написа:По-добре събери малко повече пари и си купи някаква по добра каска, че няма смисъл да рискуваш да взаемеш нещо и то да се счуши на първото падане![]()
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()

X_NRG написа:Моята пък защо не се е чупила като съм падал? Уж е хубава...
mil4o3 написа:TSG big drop http://www.bikescenter-bg.com/index.php ... 432&lang=2 .
X_NRG написа:azze, бях саркастичен с горния си пост.![]()
X_NRG написа:azze, бях саркастичен с горния си пост.Иначе си напълно прав.
А всъщност съм карал с Drag каска и не е чак толкова лоша. Тежи повечко и визьорът (каската беше от по старите модели) се намираше много ниско, та малко орязваше от "гледката", но дочувам, че в новите модели е поправено. Падал съм и с нея и не е като да не ме е спасявала... Евтин вариант без много компромиси, освен разбира се теглото.
mil4o3 написа:е кажи последно какаво избра да знаем какво да копуваме и какво нее.
borigata написа:Разполагам с 70 лв не 460![]()
![]()
![]()
Аз карам са такава каска и теглото наистина е такова и проветрява много добре и е здраваkojota написа:Хм - тази изглежда прилично - а и теглото е повече от добро - някой да има преки впечатления?!
borigata написа:От къде да си взема по-евтина фул фейс каска? Чух че в Илиянци се продавали така по евтини но нз![]()
![]()
borigata написа:От къде да си взема по-евтина фул фейс каска? Чух че в Илиянци се продавали така по евтини но нз![]()
![]()
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта