от screamBoy » Вто Юни 08, 2010 9:07 pm
смених много преди миналата година в байк центъра случайно да попадна на току-що дошли червени ODI Yeti ... червени са им само капачките де
от тогава съм с тях, но пък и не съм карал много - удобни, меки, не плъзгат, червени (голям плюс хехехехе) и не се прее*ават (понеже колелото стои на балкона целогодишно)
значи проблема с всички други ми беше че са огромни ... 13-ки квито са стандартните ме дразнеха безумно, защото спирам със средните и дланта ми е най-навътре а всичките грипове до тогава някакси бяха неудобни за такъв захват, все едно се правят да ги хващаш по средата ... та обикновено някакви Х-ърски когато слагах бях най-доволен, но пък те все свършваха много бързо, за 9-10 месеца
не съм карал други ODI-та, но тия си заслужават, хем са 13 хем никакви проблеми освен малко различната шарка за лява и дясна ръка (тъпо но факт, направили са шарката еднаква а трябва да е огледална, но като има надпис няма как) ама се свиква а и вече по1ти пълна година не са се разкапали
бдв съм карал такива с уширение в края дето приличат на дръжка на пистолет малко и те са удобни, но са някви дебели и понякога това е супер но понякога е дразнещо - ако си с голяма длан си заслужава да опиташ и такива
Пост свободен от семантични грешки