В търсене на предна спирачка.

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

В търсене на предна спирачка.

Мнениеот FREERIDE RIDER » Пон Юни 07, 2010 6:46 pm

Разполагам с 200 лв за предна спирачка. Насочил съм се към Avid Elexir 5 ,и към code5 ,но най- вече към Елексира .
Това кеото търся е:
-компактен дизаин на лостчето
-мощност
Приемам и оферти от CRC
:beer: :beer:
П.С. бюджета е само за спирачка ,диск имам.
Аватар
FREERIDE RIDER

Рейтинг: 1127

Re: В търсене на предна спирачка.

Мнениеот hitar_potar » Пон Юни 07, 2010 11:38 pm

еликсир се продава само с ротор и преходник. само в actionsports.de съм виждал възможност да си поръчаш без ротор и преходник. принципно хубаво си се насочил, затова мога да ти препоръчам, ако напъплиш еликсира, да продадеш сегашния ротор - няма да има смисъл от него. иначе имам някакъв бегъл спомен, че настоящия ти ротор е шимански, та затова спирачка шимано SLX или ХТ също не е лоша оферта - те се предлагат без ротори. сейнт е скъпичка. К18/24 не ги коментираме - нали 18-ка искаш да сменяш. за други марки - любопитен съм по отношение на новите модели на хейс. тъкмо днес мой приятел си получи хейсовете строукър трейл - изглеждат чудно, лостчето е много шантаво и удобно, обаче си нямам на идея кво представлява като спирачна сила, модулация, усещане в лостчето. тъй като той скоро няма да може да си сглоби машината, мога утре да му напъпля 1-та или и двете спирачки и да ги монтирам на моя дзвер, за да ги пробвам, и след това да напиша някой и друг ред. :D
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Рейтинг: 2000

Re: В търсене на предна спирачка.

Мнениеот liblibiq1 » Сря Юни 09, 2010 10:22 pm

+1за екиксира отлична спирачка
Поглед максимално напред. Не се гледат камъни, дупки, и дератата встрани от пътеката. Фокусът е съсредоточен върху правилната линия.
liblibiq1

Рейтинг: 1085

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд