Пружинки

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Пружинки

Мнениеот martiman96 » Сря Юни 09, 2010 6:29 pm

Преди няколко дни, ми се скъсаха пружинките на семерингите. Та въпроса ми е. Ще бъде ли толкова фатално, ако карам без тях? Дали, това ще повлияе на работата на вилката? И ако има проблем, къде аджаба, може да намеря такива пружинки или да сменям целите семеринги? Вилката е Sr Suntour Duro DJ D :bigeyes:
If you want to fuck the sky teach your dick to fly!!!
Аватар
martiman96

Рейтинг: 1115

Re: Пружинки

Мнениеот Schizophrenia » Сря Юни 09, 2010 9:06 pm

Нищо няма да ти стане без тях,а само ще ти влиза прах и камъчета надолу,което всъщност не ти е оферта защото ще дереш семерингите...
Аватар
Schizophrenia

Рейтинг: 1181

Re: Пружинки

Мнениеот GECKO » Сря Юни 09, 2010 10:52 pm

martiman96 написа:Преди няколко дни, ми се скъсаха пружинките на семерингите. Та въпроса ми е. Ще бъде ли толкова фатално, ако карам без тях? Дали, това ще повлияе на работата на вилката? И ако има проблем, къде аджаба, може да намеря такива пружинки или да сменям целите семеринги? Вилката е Sr Suntour Duro DJ D :bigeyes:

Duro-то е 32мм тръби, което е доста често срещан размер. Нищо не пречи да си намериш само пружинки от някой свалени семеринги на Marzocchi, RS или каквото и да е - просто като минеш покрай някой по-сериозен сервиз питай за стари семеринги или само за пружинките - сигурно ще им се намерят.

Също така съм сигурен, че и вилката няма да ти се разсърди ако и смениш семерингите, но това може да струва някакви пари вече ;)
Аватар
GECKO

Рейтинг: 2000

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд