Пари с който разполагам 90 лв. + - 10
Рамка на която ще се кара дадената спирачка-climber модел 2007 г.
Ръст - 178 см.
Тегло - 74 кг.
Много ще сам блогадарен на всеки отзовал се на питането ми!
Поздрави
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
psixopat написа:Попринцип джусито пред ББ7, но ако са нови.За втора ръка по-добре ББ7, на нея по-може да разбереш ако й има нещо.А и е по-проста, и по-лесна за обслужване.Иначе имам поглед и върху двете, но съм със джуси3 и съм страшно доволен, но аз лично не бих рискувал със хидравлика втора ръка.
m0nst3r написа:Мойте спускания траят около 3-4 мин. най-много.Чета че джуси3 е повече XC спирачка затова можеби ще изк. от вариантите.
Поздрави
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.

m0nst3r написа:Аз имам ротор G3, само че спирачката ще е отзад въпреки,че разбрах защо е препоръчително да е отпред,но вилката не ми го позволява![]()
GmTx написа:Джусито според мен е по-добро защото е все пак хидравлика по-лесно се натиска и така на татаък с ББ7 е жило и трябва повече сила освен ако не си купиш специални лостчета но моя съвет е събери още някой лев и земи джуси 5
AfterMath написа:juicy ultimate?...............

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта