Въпрос за фулфейс?

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Въпрос за фулфейс?

Мнениеот Joker_Here » Нед Юни 27, 2010 1:42 pm

Здравейте.http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=24915 харесал съм си този фулфейс,ще го купувам от БАС.Искам да знам + и - на каската.Ще се използва 85% за ДХ ! Искам да знам дали е здрава около устата!! ЩЕ се пада МНОГО,с нея и здравината е главната ми цел!Не ми предлагайте други каски,моля ви!

Ще се използва с една от двете маски:
http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=16194 , http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=16143

Нещата който искам да знам:
Здравина?
Проветрение?
Възможности за маска?
Добра ли е като цяло?
Може ли да се свялат вътрешните омекотители,и да се перат?
Добре ли държи като си я сложиш на главата?
Много ли е тежка?

Благодаря!! :peace:
I'm riding Specialized Big Hit FSR 2 2010.
Аватар
Joker_Here

Рейтинг: 1208

Re: Въпрос за фулфейс?

Мнениеот PiCoZzZeN » Нед Юни 27, 2010 1:48 pm

Аз карам с такава каска от вече 4-5 месеца. Здрава е , в това може да си сигурен , козирката също е здрава , и се дере по-трудно от нормалните каски. Не е особено проветрена което се брой към минусите и. От към възможностите за маска , може да сложиш абсолютно всякаква. На въпроса "Добра ли е като цяло?" отговора ми е Да ! Красива на външен вид , не толкова скъпа и здрава , какво повече за една каска. :agree: Вътрешните омекотители са сменяеми т.е. може да се свалят и перат. Удобна е много , естествено ако е по твоя размер. :) Каската е сравнително лека ... мисля че точно към 1 кило ... но изключително качествена ! Лично аз горещо ти я препоръчвам ;) !
Дано съм бил полезен ... Поздрави :wavey: :smash: :beer:
:headpho: Това е като Kолелото ... не се забравя ! :headpho:
Аватар
PiCoZzZeN

Рейтинг: 1484

Мнениеот Joker_Here » Нед Юни 27, 2010 1:58 pm

Бих жертвал проветренноста :lol: Все пак не отказвам още едно-две мнения :eyebrow: Козирката не ми е проблем! Дори и да я счупя ще поръчам нова от чейн-а... :) В каква разцветка ти е каската пич? Аз мисля да взимам или червено черната,или графити разцветката :)
Аватар
Joker_Here

Мнениеот PiCoZzZeN » Нед Юни 27, 2010 2:08 pm

Joker_Here написа:Бих жертвал проветренноста :lol: Все пак не отказвам още едно-две мнения :eyebrow: Козирката не ми е проблем! Дори и да я счупя ще поръчам нова от чейн-а... :) В каква разцветка ти е каската пич? Аз мисля да взимам или червено черната,или графити разцветката :)

Legend White :agree:
Аватар
PiCoZzZeN

Мнениеот Joker_Here » Нед Юни 27, 2010 2:14 pm

А може ли да се намери Легенд Бляк в БАС ? Останах с впечатлението като ходих че имат сички без Легенд Бляк и Уайт? Ако има Легенд Бляк я зимам веднага.. :eyebrow:
Аватар
Joker_Here

Мнениеот PiCoZzZeN » Нед Юни 27, 2010 2:15 pm

Незнам , човек. Аз мойта си я поръчах от ЦРЦ-то и тогава беше 60 паунда и имаше почти всички цветове във всички размери. :agree:
Аватар
PiCoZzZeN

Мнениеот Joker_Here » Нед Юни 27, 2010 2:23 pm

Ами,то и сега е намлена,ама може да не си уцеля размера... Не бих жертвал 160 лева,и накрая да не се окаже,че трябва да продавам нова каска..

П.П.Благодаря за инфото утре ще мина през БАС да взема каската! :beer: :eyebrow:
Аватар
Joker_Here

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд