Това е като Kолелото ... не се забравя ! 
PiCoZzZeN написа:Супер рамка ! За здравина ... 2006 и 2007 година са най-здравите , работи перфектно ... особено с плаващото ухо , 240 мм Фокс , 210 ход на задницата , издържа вилки до 200 мм ход , не много високо средно , 12х150 задна ос ... и това е като цяло , моя съвет е не се колебай , зимай я ! Със твойте 60 кг не можеш нищо да и направиш , подходящия размер за тебе е S/M.![]()
Ако имаш още въпроси питай. Поздрави !
bozidar написа:Проблема на всички кони според мен е гигантската кобилица. Първо, че се скапват лагерите постоянно там и второ задницата е адски нестабилна и суче. Със сигурност 2007 модела е доста по- добре като работа. Така че ако имаш някакви други варианти споделяй . . . . . за мен това не е най-удачния избор
(Цецо Елвиса караше Supreme 2007)
Holz написа:bozidar написа:Проблема на всички кони според мен е гигантската кобилица. Първо, че се скапват лагерите постоянно там и второ задницата е адски нестабилна и суче. Със сигурност 2007 модела е доста по- добре като работа. Така че ако имаш някакви други варианти споделяй . . . . . за мен това не е най-удачния избор
Първо,кобилицата изобщо не е проблем.
Второ,моята Stinky Supreme,4 годишна рамчица,нямаше никакви проблеми с лагерите.
Трето,почти не се суче(от всички рамки,които съм пробвал,може би само Giant Glory се суче по малко).И даже хич не е нестабилна..
Четвърто,много се кефя на такива маняци като теб,които говорят наизуст
Holz написа:bozidar написа:Проблема на всички кони според мен е гигантската кобилица. Първо, че се скапват лагерите постоянно там и второ задницата е адски нестабилна и суче. Със сигурност 2007 модела е доста по- добре като работа. Така че ако имаш някакви други варианти споделяй . . . . . за мен това не е най-удачния избор
Първо,кобилицата изобщо не е проблем.
Второ,моята Stinky Supreme,4 годишна рамчица,нямаше никакви проблеми с лагерите.
Трето,почти не се суче(от всички рамки,които съм пробвал,може би само Giant Glory се суче по малко).И даже хич не е нестабилна..
Четвърто,много се кефя на такива маняци като теб,които говорят наизуст
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта