Препоръчайте ми Добро кормило за спускане

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: Препоръчайте ми Добро кормило за спускане

Мнениеот dEcLiNe » Вто Ное 09, 2010 5:43 pm

saiz_swut написа:Бих ти препоръчал nuke proof flat bar.Това че е flat bar ще ти помогне мн.С него ще си по стабилен поради липсата на издигане.Относно тежеста не е мн. дори е доста леко мисля че беше 270гр.Това е доста малко за кормило 760мм :agree: :agree: :agree: но ти си решаваш.

Това кормило го карам вече 2ри месец и искам да кажа, че е ужасно по отношение на извивка!На мен както и на още един приятел който го кара са ни адски неудобни.Аз не го препоръчвам.

Колкото до това, че дали на човек му трябва право кормило може да се поспори, предимствата между тези с и без райз бяха прекрасно обсъдени на предната страница. Правото кормило не е добро решение за всяко колело, значение главно има а2c разстоянието на вилката и ръстта на карача.Плюс това на някои трасета може да умреш с тва право кормило. :smokin:

П.п. С две ръце за Sunline V1.За атлас и ансър нищо не мога да кажа, но v1 карах също в месеца и беше уникално удобно!Скоро мисля пак да си взема същото.Теглото мисля, че е малко повече от на answer. :beer:
Аватар
dEcLiNe

Рейтинг: 1912

Мнениеот KiD_WiTh_GuN » Вто Ное 09, 2010 8:08 pm

saiz_swut написа:Бих ти препоръчал nuke proof flat bar.Това че е flat bar ще ти помогне мн.С него ще си по стабилен поради липсата на издигане.Относно тежеста не е мн. дори е доста леко мисля че беше 270гр.Това е доста малко за кормило 760мм :agree: :agree: :agree: но ти си решаваш.

Прав си за стабилноста, карам с такова от 3-4 дена и е огромна разликата. Но за теглото не си 260гр. е :nuts: :D
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
Аватар
KiD_WiTh_GuN

Рейтинг: 1418

Мнениеот saiz_swut » Вто Ное 09, 2010 9:07 pm

Еми няма значение 10 грама :D :D
Аватар
saiz_swut

Рейтинг: 1126

Мнениеот codename47 » Чет Ное 11, 2010 3:52 pm

dEcLiNe написа:

Това кормило го карам вече 2ри месец и искам да кажа, че е ужасно по отношение на извивка!На мен както и на още един приятел който го кара са ни адски неудобни.Аз не го препоръчвам.

Колкото до това, че дали на човек му трябва право кормило може да се поспори, предимствата между тези с и без райз бяха прекрасно обсъдени на предната страница. Правото кормило не е добро решение за всяко колело, значение главно има а2c разстоянието на вилката и ръстта на карача.Плюс това на някои трасета може да умреш с тва право кормило. :smokin:

П.п. С две ръце за Sunline V1.За атлас и ансър нищо не мога да кажа, но v1 карах също в месеца и беше уникално удобно!Скоро мисля пак да си взема същото.Теглото мисля, че е малко повече от на answer. :beer:

на мен ми се струваше че много удобно когато се изправя да спускам, иначе при въртене малко накриво ми заставаха ръцете. Най-добре е да се пробват повече варианти и тогава да се избере - както при седалките. Лошото е че всеки път трябва да се купуват...
Аз предлагам някой ако се чуди как ще е с друго кормило да пуска обява или съобщение и да си го размени с някой друг за примерно седмица. Така няма да се налага и двамата да си ги купуват нови....
Ако приемете ограниченията си, ще успеете да ги прескочите и да минете отвъд тях!
Аватар
codename47

Рейтинг: 2000

Мнениеот dEcLiNe » Чет Ное 11, 2010 4:03 pm

Ами аз мойто съм навит да го дам най-вече за atlas/answer.И други съм навит да карам, но без Truvativ. :beer:
Аватар
dEcLiNe

Рейтинг: 1912

Мнениеот bikerider » Чет Ное 11, 2010 4:32 pm

FireFoXa написа:с каквото и кормило да си бил, щеше да се изкриви при директен удар

Не и с карбоново. Ако ще колелото да лети 200 метра право надолу... пак няма да се изкриви.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот airborneone » Чет Ное 11, 2010 5:41 pm

bikerider написа:
FireFoXa написа:с каквото и кормило да си бил, щеше да се изкриви при директен удар

Не и с карбоново. Ако ще колелото да лети 200 метра право надолу... пак няма да се изкриви.

А и в крайна сметка е все тайя дали ще се счупи и ще е неизползваемо или ще се изкриви и ще е неизползваемо, нали така :popcorn:
Аватар
airborneone

Рейтинг: 1998

Предишна

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд