KiD_WiTh_GuN написа:Или по-високо искаш да кажеш?

Не знам колко по-ясно трябва да го каже момчето, че на човек, който е на ти с байковете, да му стане ясно какво има впредвид.
dEcLiNe написа:И кво като е по-голямо средното?
Миии, ъъъ, различен курбел, ала бала... Че и скъпичък трябва да бъде - Сейнт, Рейс Фейс Атлас, Еволв ДХ, Даяболус, и т.н., и т.н. - все здрави и скъпи.
dEcLiNe написа:Или мама и тате са дали парички и ти сега се чудиш коя играчка да вземеш?

Има ли нещо лошо в това да има желание момчето да пробва нещо различно? Дори и да е така - мама и тате са кихнали някой друг лев в повече - какво? Аз самия карам добра рамка (в моите очи - направо няма какво повече да искам), но ако имам парична възможност, много бих искал да пробвам нещо различно, дори ако се налага настоящата рамка да я продам на прекалено ниска цена.
Относно разликите между Демо и Глори - първата е с 73мм средно и, ако не се лъжа, отзад не е на проходна ос - 10х135мм главина. Глори е с 83мм средно и 12х150мм главина - демек за нея ще трябват нова главина и нов курбел или най-малкото средно, ако на Демото си с курбели без интегрирана ос. Относно окачването - моята рамка е с FSR окачването на Спешълайзд, имам и възможност често да се качвам върху Глори ФР. Сравнени, моята е с доста по-мудно окачване от на Глорито, най-вероятно голяма част от разликата идва и от факта, че аз карам с Маниту шок, а собственика на Глорито разтрива Фокс. Но пък моята ми харесва далеч повече като работа - Маестро окачването на Giant-а ми се струва прекалено активно за ФР рамка, което ме дразни и ми пречи при педалиране, щото клатушка. Преди карах Giant, само че АМ модела Reign (пак с Маестро), реших, че искам Глори, но по стечение на обстоятелствата се сдобих с друго. Честно казано, не само че не съжалявам, но и се радвам от избора си! Но всеки с вкусовете си. Трябва да си решиш какви пари можеш да отделиш за рамка и компоненти, които са ти нужни за нея, да разбереш какво точно не ти харесва в настоящата ти рамка и дали новия ти избор решава проблемите ти или не.
Аааа, да, не мога да се съглася, че Демо е твърдо по-красивото байкче. Всяка от рамките си има своя чар! Успех с избора!

Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.