Daniel Panev написа:Честно казано - целиш се твърде ниско с парите

Може би
това ще ти свърши работа - с 19 лв повече от твоя бюджет, но пък можеш да закачиш каската на нея, а и отдено в комплекта би трябвало да получиш 2L мях за вода. За съжаление липсва удобен начин за закрепване на наколенки, ма "за 5 лева петел като за 5 лева пее"...
P.S. Никога не съм ползвал продукт на въпросната марка и не знам нищо за качеството на изработка и прочие...
Жена ми има същата раница. Наколенките се закрепват съвсем добре. На тази снимка не се вижда много добре, но мога да направя нова снимка, само на раницата и наколенките на нея.
Мисля че раницата е голяма само за спускане, по-скоро е е насочена за велотуризъм, не че не може да се използва само за спускане, но е 20 л. Което е много само за каране надолу.
Принципно Ванго Рапид 20 е хубава раница, а и върви с водния резервоар, което за 69 лв е добре, поне според мен.
За спускане, раницата би трябвало да е нещо до 10 л. с възможност за закрепяне на воден резервоар, не че не може и сам да си прешиеш една закачалка отвътре, но все пак...
Някоя кемълбек раница 10-12 л. максимум ще ти свърши работа.
Абе не че нещо, но телефон, помпа, гума, лепенки и сандвич не са достатачни според мен. Няма да е лошо и една малка аптечка и свирка (колкото и смешно да звучи) да се носят също.
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer