Благодарен ще съм на всички за мненията.
Ivo-PLD написа:еми за сега на тези 2те съм се спрял, на тотем също съм навит, но няма оферти за такива в момента, пък аз искам вече да карам колеломного познати ми се оплаха много от домейн-а, затова не се интересувам от него
bozidar написа:Еднакви друг път. Забрави ли, че '09 се помпа външно (Air preload)? Освен това 09 е доста по корава и рибаунда и компресията са изнесени в долната част на ботушите. И въпреки това VF2 работи поне според мен доста по- добре
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:bozidar написа:Еднакви друг път. Забрави ли, че '09 се помпа външно (Air preload)? Освен това 09 е доста по корава и рибаунда и компресията са изнесени в долната част на ботушите. И въпреки това VF2 работи поне според мен доста по- добре
Я раздуй малко, че ми стана интересно. Защо VF2 не се помпи външно и къде са му ребаунда и компресията
?
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта