Курбели

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Курбели

Мнениеот royalracing » Съб Май 28, 2011 10:39 pm

Здравейте,моля да ми препоръчате някакви курбели...ще карам предимно спускане..До сега бях с някакви Prowheel,но реших да мина на нещо по-горен клас.Вчера в магазин Вело 2009 едни Shimano SLX мисля,че бяха 1плоча и башгард с външни лагери,но в нета намирам вариянт само с 3 плочи и на цена 234лв което ми идва леко солено..Ще е добре ако се вместя с 100лв.Наясно съм,че ще трябва да сменя и средно движение и ако може да ми препоръчате някакво по-евтиничко ..Също така и Hussefelt ми харесват а и има добри оферти 2ра ръка .И какво мислите за Octane One ?
Благодаря ви .
I am SPECIALIZED
Аватар
royalracing

Рейтинг: 1180

Re: Курбели

Мнениеот freebiker » Нед Май 29, 2011 8:29 pm

Взимай курбели на външни лагери , не се занимавай с тези Октейн Уан,Хъсфелти,Хоуицъри.Ако си вземеш такива на външни лагери,т'ва ще ти са курбели един път :) Аз препоръчвам: http://www.bikescenter-bg.com/index.php ... 118&lang=2 Да,тежки са,но се вместват в бюджетът ти,ако решиш по-скъпи гледаш по е-шоповете,обикаляш София по магазините,търсиш :)
Аватар
freebiker

Рейтинг: 1101

Мнениеот BlueBerry » Нед Май 29, 2011 9:32 pm

freebiker написа:Взимай курбели на външни лагери , не се занимавай с тези Октейн Уан,Хъсфелти,Хоуицъри.Ако си вземеш такива на външни лагери,т'ва ще ти са курбели един път :) Аз препоръчвам: http://www.bikescenter-bg.com/index.php ... 118&lang=2 Да,тежки са,но се вместват в бюджетът ти,ако решиш по-скъпи гледаш по е-шоповете,обикаляш София по магазините,търсиш :)

От това мнение не мога да разбера почти нищо .Би ли ни разяснил с какво посочените от тебе курбели имат преимущество пред Октейн Уан,Хъсфелти,Хоуицъри и въобще карал ли си някои от тях.Човека е казал, че иска да се ограничи до 100 лева(курбели+средно), а ти му предлагаш само курбели за 110. :peace:

Он топик: За около 100 лв. ти препоръчвам да закупиш нещо от някой колега в форума.Има добри предложения на Хъсфелт на цена, която би трябвало да те задоволи.Аз лично си купих Хъсфелт+Средно Хоуицър ХР за 80лв.Успех с избора и покупката :)
Аватар
BlueBerry

Рейтинг: 1218

Мнениеот freebiker » Нед Май 29, 2011 10:12 pm

За Хъсфелт на Хоуицър съм съгласен,Октейн Уан са на ISIS,според мен не си заслужава да караш на такъв стандарт,говоря от личен опит.Има просто курбели на външни лагери,които според мен са по-добри,карал съм Хъсфелт,карал съм Октейн-а,има разлика,но От трите само ISIS-a ми е създавал проблеми ;) Писах си с момчето,навит е да закупи DEORE ,така че не виждам проблем :) Убеден съм , че нищо не би могъл да им причини,той още учи,кара,точно за него са.
Аватар
freebiker

Рейтинг: 1101

Мнениеот follow_me » Нед Май 29, 2011 10:26 pm

BlueBerry написа:
freebiker написа:Взимай курбели на външни лагери , не се занимавай с тези Октейн Уан,Хъсфелти,Хоуицъри.Ако си вземеш такива на външни лагери,т'ва ще ти са курбели един път :) Аз препоръчвам: http://www.bikescenter-bg.com/index.php ... 118&lang=2 Да,тежки са,но се вместват в бюджетът ти,ако решиш по-скъпи гледаш по е-шоповете,обикаляш София по магазините,търсиш :)

Човека е казал, че иска да се ограничи до 100 лева(курбели+средно), а ти му предлагаш само курбели за 110. :peace:

За 110 лв ти дават и средно към курбелите Prime. Но един приятел си купи същите курбели и на втория ден левия падна и то от не много мощно каране. И освен това мисля, че ги нямат налични в момента в байк центъра. Пробвал съм и Хъсфелт със средно Хоуицър с външни лагери и мога да кажа, че са доста здрави и държът на бой, но не много. Ако ще караш много агресивно ще ги счупиш и тях. От октане уан нямам впечатления, но съм ги виждал да ги слагат на добре окомплектовани колела.
Аз ти предлагам да си вземеш Truvativ Хъсфелт или Ръктион(Ruction) със средно Хоуицър(XR или Team) с външни лагери, но за тези пари ще трябва да ги намериш втора ръка. Но ако можеш да отделиш още 50-70 лв мисля, че можеш и чисто нови Ръктион със средно Хоуицър XR. :agree:
Retards are hopeless...
Аватар
follow_me

Рейтинг: 1162

Мнениеот royalracing » Пон Май 30, 2011 8:15 am

Реших да взема Hussefelt-a.Смятам,че няма да ги счупя защото не карам кои знае колко агресивно и ще спестя някой лев . :) .Благодаря на всички включили се.
I am SPECIALIZED
Аватар
royalracing

Мнениеот dragon233 » Пон Май 30, 2011 9:51 pm

Съжалявам, че пиша толкова късно, но в Max Bikes на бул. Т. Каблешков има едни Race Face Moto cranks със средно с външни лагери на цена от порядъка на 109-119 лв. Аз мисля да си взимам такива и мисля, че са много добри! :agree: :D
вилката беше изтеглена на малко над 350 санта ход,въпреки че не ги правеше всичките
Аватар
dragon233

Рейтинг: 1187

Мнениеот royalracing » Пон Май 30, 2011 10:12 pm

Благодаря,ако някои кара такива моля да се обоснови .
I am SPECIALIZED
Аватар
royalracing

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд