това е доста здрав добре работещ и стабилен шок, това са му плюсовете, недостатъците са липсата на настройки освен рибаунда. Ако само ще пускаш с него ще си много доволен. Общо взето технологиите при по новите серии на даден шок примерно се подобряват и променят непрекъснато и затова от време навреме може да се пускат нови теми пък било то и за обсъждани вече продукти
DHX e нещо като модифициран van r същата база като на van общо взето, но има допълнително въздушна камера към преливника и съответно повече настройки - pro pedal и bottom out compression освен рибаунда, за тези настройки има доста написано в нета - общо взето пропедала втвърдява началния ход на шока, а ботъм аут-а регулира твърдостта на края на хода.
аз карам с dhx 5.0 и съм доста доволен, много мазно и добре вози, а като пусна про педала на мах, задницата се усеща как е по твърда когато въртя и клатенето намалява, bottom out още не го усещам осезателно, от скоро ми е шока. Карал съм и van r и разликата не е много голяма с dhx, когато на последния съм му пуснал пропедала примерно. Ако не въртиш много van r ще ти е супер, ако понякога въртиш на по-дълги разстояния dhx ще е по-добре, но разликата не е толкова голяма. А тази година нали пуснаха van rc - ако го имаше като взимах dhx-a преди 2 месеца, направo щях да си взема van rc