я ми предложете хидравлики за блокхед

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

я ми предложете хидравлики за блокхед

Мнениеот hristo111 » Съб Сеп 24, 2011 11:39 pm

давайте предложения че е голяма дилема чувал сам че ушите му били слаби..... :beer:
nastolen komp za prodan perfectno sastoqnie ..pri interes ls ili 0894233817
Аватар
hristo111

Рейтинг: 1200

Re: я ми предложете хидравлики за блокхед

Мнениеот hitar_potar » Нед Сеп 25, 2011 12:15 am

Бате... темата ти е за кошчето! причините са много - като се почне от липсата на главна буква в заглавието на темата, мине се през заповедническия тон в същото това заглавие, и се стигне до тоталната липса на 1 сносно изречение в първото ти мнение! Не ме разбирай погрешно - не се заяждам! Давам ти приятелски съвет - порови из форума за вече написани мнения, поразгледай хората кво пишат за различните спирачки, па тогава измисли тема с по-сносно заглавие, в която казваш колко тежиш, как караш байка, какъв опит имаш, ей такива неща.
В настоящия й вид бих могъл да ти препоръчам както кьопава спирка, която не може да спре като хората и детска "Зайка", така и мощен 6-бутален тукмак, който няма да среща особени трудности да спира и кросов мотор. А някак си мисля, че такъв отговор неби ти задоволил любопитството. Хайде с най-добри пожелания и успех в търсенето! :beer:
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Рейтинг: 2000

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд