Като спирачна сила и всички други неща.
И каква е цената на juicy 3.5 ?
Мисля да си взимам една от двете ,искам да ме насочите към някоя от двете и от къде мога да закупя juicy 3.5 в българия ,чисто ново или от някой български интернет магазин.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
EccentricMOTION написа:Грешен раздел:
Intended use: Cross Country
acer654321 написа:EccentricMOTION написа:Грешен раздел:
Администраторите ще кажат.
От теб акъл неща.
Рейтинга ти падна за 2 седмици с 600.![]()
И с тоя Ексцентричен байк ,модна ли вилката на 400мм ,нали си веломеханик.![]()
ПП Тук няма обида към потребител ,просто изразявам мнение.![]()
EccentricMOTION написа:Не работя като веломеханик, далеч съм от тези неща
acer654321 написа:EccentricMOTION написа:Грешен раздел:
Администраторите ще кажат.
От теб акъл неща.
Рейтинга ти падна за 2 седмици с 600.![]()
И с тоя Ексцентричен байк ,модна ли вилката на 400мм ,нали си веломеханик.![]()
ПП Тук няма обида към потребител ,просто изразявам мнение.![]()
EccentricMOTION написа:Ех, много голяма тази вилка и все по-голяма става..Скоро сигурно ще ми счупи някое чело? Обмислям тунинг до 400мм ход, нали съм веломеханик![]()
did написа:Не е важно дали радва този или онзи. Ако го беше сглобил някой от 15-годишните нямаше и да се обадя. Но с това нещо да се гордее и хвали ВЕЛОМЕХАНИК, това е отлично основание за уволнение.

от acer654321
И какво некви си грамове.
Че пръднем и че се олекотим аре у десно темата е изчерпата
У веломанията май са изчерпане белите а
EccentricMOTION написа:Приемам забележката за радиаторчето
Уточнявам, че моята въпреки DOT-а на Мотул, който кипеше на 200 градуса извря на Сопот след серпентините...

joropc написа:EccentricMOTION написа:Приемам забележката за радиаторчето
Уточнявам, че моята въпреки DOT-а на Мотул, който кипеше на 200 градуса извря на Сопот след серпентините...
Не казваш, че всички спирачки с ДОТ не струват, нали?![]()
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
did написа:joropc написа:EccentricMOTION написа:Приемам забележката за радиаторчето
Не казваш, че всички спирачки с ДОТ не струват, нали?![]()
За съжаление, даже и друго да е имал предвид, точно това е написал. Поредната идиотия. Не искам да изброявам останалите неверни твърдения в тази тема, написани от г-н експерт-консултанта.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта