Готино е колелцето,да

има само един минус - задницата толкова жестоко се усуква,че можеш дори на ръка да го сукнеш така брутално,че да изпукат връзките по окачването.Не ми се мисли какво става докато караш.(Поне при мен е така

не зная дали става въпрос за дефект или друго,но всички болтове са си затегнати на посочените на тях нютонметри)
За сметка на това пък вози много пъргаво и приятно - все едно караш твърдаче по виражите и мекица по камънака.
Шока работи изненадващо добре за класа си - има само рибаунд и настройка на пружината,но може да му се сложи и вентил.
Предполагам знаеш,че има само два размера С и Л,но след като се качих и на двата и проверих и на място и в нета за разликата мога смело да заявя,че е миниатюрна - 533мм за "С" и 555 за "Л" размер. Което е 2,2 сантиметра разлика във горната тръба..
Моята е с много гадна боя,това е понеже на FR 30 2011 -
http://www.bike-center.gr/images/Scott% ... 202011.jpg не им слагат лак над боята и не само,че стои като варосано и се драска по-лесно ами и няма почистване...просто мръсотията се замазва по рамката без да падне.
Поздрави!
Надявам се да съм ти помогнал в иззбора