За сега съм хвърлил око на Nuke Proof Electron но нямам никакви наблюдения над тях.
Мога да отдела до 150лв и ще се радвам ако ми предложите нещо друго ориентирано в този ценови клас.
k0cTaHeB написа:Безмозъчен абюзър,без основно образование,мазохист,мега,мега надъхан и безстрашен,празноглав,кретеноид,явен аграр,вероятно тлъст (не е задължително),идол му е Bender,в главата хлебарки,извън главата още хлебарки.

DEMON BOY 13 написа:За сега съм хвърлил око на Nuke Proof Electron но нямам никакви наблюдения над тях.

SeSSion написа:Брутални педали. Няма да съжеляваш. Имах такива, но ги продадох за да пробвам клипсове.

exiteyes написа:При проблема който е извлякъл Capoiera от тези педали мога да кажа, че вече при Nukeproof Proton този проблем е напълно изчистен. Много скоро пробвах едни такива, и точно този проблем явно е изчистен много солидно.
А относно педалите които е посочил SeSSion - това е наистина силен избор. Приятел кара с такива, на кал, сняг, дъжд и всички тем подобни си държат най-стабилно. Не знам какви се водят пиновете с които е, но са от малко по-изтъпените и пак грапа им е много добър.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта