vikosaa написа:feshan написа:vikosaa написа:Първо ,човекът си е казал, че може да даде до 150 лв., а вие му предлагате да си купи ц1, което най-евтино ще му излезе към 5-600 лв. ВТОРА РЪКА.
Второ, колелото му Cross Phantom, което е с чело Normal size, а вие му предлагате вилки, които първо са Oversize, второ - въобще не са подходящи за това колело и трето - са доста по скъпи, отколкото той може да си позволи.
Според мен не трябва да се влагат пари в това колело. Особено, ако отиде в сервиз - там ще му изсмучат парите за нищо и ще го убедят, че прави много изгодна покупка! Най-добре събери пари (ако можеш) и си вземи някой твърдак за 7-800 лв. - това колело, което имаш се води с пълно окачване, но няма да намериш разлика с твърда рамка. Ако случайно решиш да се спускаш с този "байк", бъди много внимателен, тъй като това е доста опасно и е много вероятно да се разпадне под краката ти.
P.S.: Тази тема не е за тук, а за начален клас велосипеди и компоненти.
omfg абе ти прочете ли всичко.
1.Първо аз търся само рамка!!!!не цяло колело.
2.Писал съм тук за да не права нова тема и съм го казал в началото!!!
3.Ще зглобявам колело няма да сменям части на това!!!
Извинявай, но заглавието и описателния ти първи коментар ми говорят друго
Най-добре събери пари (ако можеш) и си вземи някой твърдак за 7-800 лв. - това колело, което имаш се води с пълно окачване, но няма да намериш разлика с твърда рамка.