Въпрос... става ли това колело за спускане

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Въпрос... става ли това колело за спускане

Мнениеот bolfunk » Сря Авг 15, 2012 5:32 pm

Здравейте на всички имам следния въпрос дали това колело ( http://bikesport.bg/bg/products/1286-sh ... %B4%D0%B8_ ) става за спускане.Смисъл аз съм нов в това начинание и не говоря за професионални или аматьорски спускания а чисто любителски в последствие по аматьорски и нагоре.Колелото го имам купих си го просто за каране и всички части са си оригиналните нищо не съм подменял.... Моля изразете компетентните си мнения и съвети.

Благодаря предварително :peace: :peace: :peace:
bolfunk

Рейтинг: 1196

Re: Въпрос... става ли това колело за спускане

Мнениеот mrdaka » Сря Авг 15, 2012 7:06 pm

Колелото, което си купил става за спускане в съответния крос кънтри стил. Може да видиш, едно клипче от световно тук. Съвсем спокойно може да се спускаш по пътеките из Витоша. За контраст, може да видиш и едно клипче от дисциплината "спускане" тук. Обикновенно, като се пита дали едно колело става за спускане, се има предвид дали може да понесе нещата от второто клипче( твойто колело не може). Успех в карането и ти пожелавам много приятни моменти с новото колело :)
Изображение
Аватар
mrdaka

Рейтинг: 1865

Мнениеот bolfunk » Сря Авг 15, 2012 7:27 pm

Ясно ми е че трябва да сменя вилката с доста по добра,гумите,лапата и кормилото.А задължително ли е да има среден амортисьор за да стане за спускане и като във втория клип.
bolfunk

Рейтинг: 1196

Мнениеот Ozzie » Сря Авг 15, 2012 9:05 pm

Велосипедът е за крос- кънтри и не става за спускане!
Освен това и темата е публикувана в неправилен раздел.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд