Линк : http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=57609
JoeQuarry написа:Skoinks: "това е подфорума за ДХ и фрий"![]()
![]()
![]()
А ти сигурно си Сам Хил и не можеш без ръкавици за 100000 еврА?!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ръкавиците ги карам от 1 година. Страхотни са. Обаче аз имам бели (доста по-красиви са). Минус им е липсата на лепка наистина, но силата им е в комфорта и лекотата. Ръкавицата е тънка , проветрива и въпреки изчистения дизайн предпазва добре ръката, отгоре материята е много здрава. отдолу цялата е перфорирана и се охлажда перфектно! А който е гоУем ДХчЪр да си земе ръкавици за 50и10000лв, това със сигурност гарантира, че ще си вземеш най-удобните, най-леките,най-здравите,най-яките, най-модерните и ДХчърски ръкавици
П.П. Като ги купих струваха 47лв.
JoeQuarry написа:Абе приятел не давай заден, не спичай, не се обяснявай. Разбрах те без да ми пускаш "оправдателни" постове. "Щом смяташ, че екипировката е мястото където се пестят пари...." дрън дрън дрън.... ръкавиците не са каска или броня или протектори. Ръкавици се избират по различни съображения за различни хора. На вързаняците и зорбинг топка няма да им помогне. Аз ги препоръчвам на момчето защото са удобни,здрави, леки , проветриви,изгодни са преди всичко, красиви са (особено мойте, белите). Разбирам,че е пълно с мамини глезанци дето са им сипани по 4-5000лв, за да не дебелеят вкъщи пред п*****о, но има и хора за които 70лв за ръкавици за колело е непосилно да се дадат.Евала че се похвали колко струват. Кажи сега какъв модел са в крайна сметка и какво ни препоръчваш от опит с падания, удари в дървета, късане и т.н.![]()
![]()
А на пича с въпроса за ръкавиците..... Комп модела е като всеки друг т.е. всички модели на 661 и другите хубави марки са качествени и здрави.Остава въпроса за това какво ти харесва на теб.Така или иначе слагаш, носиш, късаш... неминуемо е. Иди и ги пробвай преди да поръчваш определен размер
JoeQuarry написа:
А на пича с въпроса за ръкавиците..... Комп модела е като всеки друг т.е. всички модели на 661 и другите хубави марки са качествени и здрави.Остава въпроса за това какво ти харесва на теб.Така или иначе слагаш, носиш, късаш... неминуемо е. Иди и ги пробвай преди да поръчваш определен размер
dhfen написа:Извинявам се,но понеже се разчетох и реших да се включа и аз с едно мнение за ръкавици препоръчвам ти Scott Dh radical аз карам със такива и съм изключително доволен от тях може да надвишават малко лимита ти,но смятам че ще ти харесат![]()
![]()
JoeQuarry написа:Вземи си дори и базов модел като например 661 Комп.... така ще останеш гарантирано доволен и от качеството и от покупката. После ще видиш какво повече ти трябва и от какво се нуждаеш като екстри в една ръкавица. Някой от варненците трябва да помага да каже каде се продават във Варна 661. Няма как да няма магазин където да ги пробваш. Все пак попитай виж и така. Но ги пробвай задължително за да видиш и коя ти е удобна коя не... кой ти е размера приблизително. Те винаги се разтягат ръкавиците. Моя модел (въпреки глупостите на онзи) се води по-висок клас ръкавица и за тези пари е отлично решение. Поздрави.

despredy написа:Здравей! И аз от няколко седмици карам с такива ръкавици обаче бели...Доста съм доволен..имам и няколко падания с тях и не се скъсаха и ми предпазват добре ръцете...
nikeca написа:despredy написа:Здравей! И аз от няколко седмици карам с такива ръкавици обаче бели...Доста съм доволен..имам и няколко падания с тях и не се скъсаха и ми предпазват добре ръцете...
И на мене ми изглеждат добриКой размер си взе и на колко си (години)?
![]()
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта