661 401 Gloves

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

661 401 Gloves

Мнениеот nikeca » Пон Авг 13, 2012 10:06 pm

Искам да попитам някой имал ли е такива и струват ли си 12 -те евра :D ? На мен ми изглеждат суперски,но ще се радвам на отзиви били те отрицателни или положителни :beer: :beer:

Линк : http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=57609
МAKE THE DAY DIFFERENT THAN THEN

Изображение
Аватар
nikeca

Рейтинг: 1095

Re: 661 401 Gloves

Мнениеот Skoinks » Пон Авг 13, 2012 10:10 pm

Като за начало, мога да ти кажа едно нещо, което би ме отказало като попарена мачка от тези ръкавици.
Нямат лепка на китката.

А и все пак нека сме сериозни. Това е под-форума за DH и FR. Наистина ли мислиш, че ръкавици за 20 лева са подходящи за това? Едва ли ще предложат нужната защита и комфорт за сериозно спускане.
Scott Voltage FR20 2010; Rockshox Vivid 5.1 240mm; Marzocchi 888 2011;
Аватар
Skoinks

Рейтинг: 1200

Мнениеот VGC » Пон Авг 13, 2012 11:42 pm

Наистина както каза колегата по-горе, е много важно да имат стягаща лепенка. Имам два чифта ръкавици, и карам само с тези които имат споменатите лепенки. Вярно че са 56 лева, но вече една година ги карам често, като ги сваля стоят като калъп за отливка :D, но са много по-удобни от другите ми без лепенки. Виж вече ако имат ластик вместо лепенка, пак добре, но той предполагам ще се разтегне след време. Успех с избора :peace:
VGC

Рейтинг: 1225

Мнениеот JoeQuarry » Вто Авг 14, 2012 8:48 am

Skoinks: "това е подфорума за ДХ и фрий" :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: А ти сигурно си Сам Хил и не можеш без ръкавици за 100000 еврА?! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Ръкавиците ги карам от 1 година. Страхотни са. Обаче аз имам бели (доста по-красиви са). Минус им е липсата на лепка наистина, но силата им е в комфорта и лекотата. Ръкавицата е тънка , проветрива и въпреки изчистения дизайн предпазва добре ръката, отгоре материята е много здрава. отдолу цялата е перфорирана и се охлажда перфектно! А който е гоУем ДХчЪр да си земе ръкавици за 50и10000лв, това със сигурност гарантира, че ще си вземеш най-удобните, най-леките,най-здравите,най-яките, най-модерните и ДХчърски ръкавици

П.П. Като ги купих струваха 47лв. ;)
JoeQuarry

Рейтинг: 1000

Мнениеот Skoinks » Вто Авг 14, 2012 10:20 am

JoeQuarry написа:Skoinks: "това е подфорума за ДХ и фрий" :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: А ти сигурно си Сам Хил и не можеш без ръкавици за 100000 еврА?! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Ръкавиците ги карам от 1 година. Страхотни са. Обаче аз имам бели (доста по-красиви са). Минус им е липсата на лепка наистина, но силата им е в комфорта и лекотата. Ръкавицата е тънка , проветрива и въпреки изчистения дизайн предпазва добре ръката, отгоре материята е много здрава. отдолу цялата е перфорирана и се охлажда перфектно! А който е гоУем ДХчЪр да си земе ръкавици за 50и10000лв, това със сигурност гарантира, че ще си вземеш най-удобните, най-леките,най-здравите,най-яките, най-модерните и ДХчърски ръкавици

П.П. Като ги купих струваха 47лв. ;)

Не, ръкавиците ми струват 70 лева, но живея с мисълта, че като падна ще имам пръсти с които да аргументирам този пост. Има причина нещо да бъде намалено 75%. Щом смяташ, че екипировката е мястото където се пестят пари, карай си с ръкавичките - на никому не пречиш, най-малко на мен.

П.П. Представи си, че става въпрос за каска. Ще вземеш ли тази, която се проветрява най-добре или тази, която е най-удобна и ти пази чутурата най-сигурно, независимо от цената?
Аватар
Skoinks

Мнениеот nikeca » Вто Авг 14, 2012 1:22 pm

Благодаря за отзивите,не се загледах за лепенка,но във сайта има на същата цена и други модели ще ви питам и за тях стига да намяра подходящи :beer: :beer:

П.П. Точно след 5 минути попаднах на тези : http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=57611 :D Отзиви ?

Изображение
Аватар
nikeca

Мнениеот JoeQuarry » Вто Авг 14, 2012 2:16 pm

Абе приятел не давай заден, не спичай, не се обяснявай. Разбрах те без да ми пускаш "оправдателни" постове. "Щом смяташ, че екипировката е мястото където се пестят пари...." дрън дрън дрън.... ръкавиците не са каска или броня или протектори. Ръкавици се избират по различни съображения за различни хора. На вързаняците и зорбинг топка няма да им помогне. Аз ги препоръчвам на момчето защото са удобни,здрави, леки , проветриви,изгодни са преди всичко, красиви са (особено мойте, белите). Разбирам,че е пълно с мамини глезанци дето са им сипани по 4-5000лв, за да не дебелеят вкъщи пред п*****о, но има и хора за които 70лв за ръкавици за колело е непосилно да се дадат.Евала че се похвали колко струват. Кажи сега какъв модел са в крайна сметка и какво ни препоръчваш от опит с падания, удари в дървета, късане и т.н. :D :D :D

А на пича с въпроса за ръкавиците..... Комп модела е като всеки друг т.е. всички модели на 661 и другите хубави марки са качествени и здрави.Остава въпроса за това какво ти харесва на теб.Така или иначе слагаш, носиш, късаш... неминуемо е. Иди и ги пробвай преди да поръчваш определен размер
JoeQuarry

Мнениеот Skoinks » Вто Авг 14, 2012 2:31 pm

JoeQuarry написа:Абе приятел не давай заден, не спичай, не се обяснявай. Разбрах те без да ми пускаш "оправдателни" постове. "Щом смяташ, че екипировката е мястото където се пестят пари...." дрън дрън дрън.... ръкавиците не са каска или броня или протектори. Ръкавици се избират по различни съображения за различни хора. На вързаняците и зорбинг топка няма да им помогне. Аз ги препоръчвам на момчето защото са удобни,здрави, леки , проветриви,изгодни са преди всичко, красиви са (особено мойте, белите). Разбирам,че е пълно с мамини глезанци дето са им сипани по 4-5000лв, за да не дебелеят вкъщи пред п*****о, но има и хора за които 70лв за ръкавици за колело е непосилно да се дадат.Евала че се похвали колко струват. Кажи сега какъв модел са в крайна сметка и какво ни препоръчваш от опит с падания, удари в дървета, късане и т.н. :D :D :D

А на пича с въпроса за ръкавиците..... Комп модела е като всеки друг т.е. всички модели на 661 и другите хубави марки са качествени и здрави.Остава въпроса за това какво ти харесва на теб.Така или иначе слагаш, носиш, късаш... неминуемо е. Иди и ги пробвай преди да поръчваш определен размер

Гледай сега, недей да ми се дръвчиш, щото не знаеш откъде са ми дошли 70-те лева за ръкавиците. Като карах с ебаните драгомирски ръкавици по 20 кинта и след 5-6 падания реших, че ръкавиците са точно толкова важни колкото останалата ти екипировка, щото с рана на коляното може и да можеш да караш, ама с раздрани ръце ти гарантирам, че няма да можеш. Ти ако искаш му препоръчвай и градинарски ръкавици от Mr. Bricolage. Ще ти напомня, че това е форум и моето мнение тежи точно толкова, колкото твоето.
Тук говоря за моите съображения и за това което искам аз от моите ръкавици, понеже няма какъв друг съвет да му дам. За мен, ако не можеш да разчиташ на здравината на една ръкавица, смисъл от закупуването и НЯМА. Нещо, което ръкавиците от първия пост не са. Ако за теб е важно да не ти се потят ръчичките и да печелиш модни ревюта с белите си ръкавички, давай смело напред.

Коментар по хилядите пари дето са ми сипани няма да дам - разработи сивото и ще се сетиш защо.

П.П. Даваш 50 лева за ръкавици, но се смееш, че съм дал 70...?
Последна промяна Skoinks на Вто Авг 14, 2012 2:44 pm, променена общо 1 път
Аватар
Skoinks

Мнениеот nikeca » Вто Авг 14, 2012 2:33 pm

JoeQuarry написа:

Мм проблема е,че ще ги поръчвам след месец два по @airborneone от интернет сайт и няма начин за проба но тези вторите по ми вдъхват доверие :) :beer:

Изображение
Аватар
nikeca

Мнениеот dhfen » Вто Авг 14, 2012 4:43 pm

Извинявам се,но понеже се разчетох и реших да се включа и аз с едно мнение за ръкавици препоръчвам ти Scott Dh radical аз карам със такива и съм изключително доволен от тях може да надвишават малко лимита ти,но смятам че ще ти харесат :agree: :beer: :beer:
dhfen

Рейтинг: 1044

Мнениеот nikeca » Вто Авг 14, 2012 5:30 pm

dhfen написа:Извинявам се,но понеже се разчетох и реших да се включа и аз с едно мнение за ръкавици препоръчвам ти Scott Dh radical аз карам със такива и съм изключително доволен от тях може да надвишават малко лимита ти,но смятам че ще ти харесат :agree: :beer: :beer:

Изглеждат суперски,но ги намерих само на 85 лв :dontknow: :dontknow:

Изображение
Аватар
nikeca

Мнениеот JoeQuarry » Сря Авг 15, 2012 9:54 am

Отиди в БАС и ги пробвай. Там имат моделите на 661. Ако си от СФ де... но трябва да пробваш някак, за да не се набиваш с парите.Който и модел да избереш на 661 няма да сгрешиш...

" ама с раздрани ръце ти гарантирам, че няма да можеш..." ОФФФФФФФФФФФФФ на това е обидно да отговоря. Умрях. Предполагам, че си експерт и по авио техника?
JoeQuarry

Мнениеот Teodor40 » Сря Авг 15, 2012 10:09 am

Skoinks, много се впрегна нещо за тия ръкавици. Чак и с каска започна да ги сравняваш хаха
Всички ръкавици се късат - някой по-лесно, други по-трудно, но истината е, че няма гаранция свързана с цената. Карал съм на Дайнезе скъп модел и ги скъсах на 2-рото падане. Вярно, има разлика в материята, но тя няма как да бъде определена субективно, а най-малко пък по цената! Говоря от опит.
Момчето да взима тия, които са му удобни, по-джоба, да му харесват и да се приключва!
Клуб и вело училище http://gravity-bike.com/
Аватар
Teodor40

Рейтинг: 1896

Мнениеот nikeca » Сря Авг 15, 2012 10:27 am

Мога да отделя 30 лв най - много и затова гледам по - евтините модели.Попринцип съм Варналия и не съм чувал за магазин където има такива ръкавички,че да пробвам,иначе ръкавчките аз ще си ги взема,защото гриповете много се ронят на малки трошички и ми оствава по ръцете и после лепне това е 1 на ръка,видяло се е,че ще взимам нови грипове и другото е,че искам да съм по защитен рядко съм падал,но все пак не знам къде ще ми излезне "късмета" :beer: :beer:

Изображение
Аватар
nikeca

Мнениеот JoeQuarry » Сря Авг 15, 2012 11:07 am

Вземи си дори и базов модел като например 661 Комп.... така ще останеш гарантирано доволен и от качеството и от покупката. После ще видиш какво повече ти трябва и от какво се нуждаеш като екстри в една ръкавица. Някой от варненците трябва да помага да каже каде се продават във Варна 661. Няма как да няма магазин където да ги пробваш. Все пак попитай виж и така. Но ги пробвай задължително за да видиш и коя ти е удобна коя не... кой ти е размера приблизително. Те винаги се разтягат ръкавиците. Моя модел (въпреки глупостите на онзи) се води по-висок клас ръкавица и за тези пари е отлично решение. Поздрави.
JoeQuarry

Мнениеот nikeca » Сря Авг 15, 2012 11:24 am

JoeQuarry написа:Вземи си дори и базов модел като например 661 Комп.... така ще останеш гарантирано доволен и от качеството и от покупката. После ще видиш какво повече ти трябва и от какво се нуждаеш като екстри в една ръкавица. Някой от варненците трябва да помага да каже каде се продават във Варна 661. Няма как да няма магазин където да ги пробваш. Все пак попитай виж и така. Но ги пробвай задължително за да видиш и коя ти е удобна коя не... кой ти е размера приблизително. Те винаги се разтягат ръкавиците. Моя модел (въпреки глупостите на онзи) се води по-висок клас ръкавица и за тези пари е отлично решение. Поздрави.

Благодаря за помощта.Така е,че се разтягат и трябва да се пробва,но незнам къде ... :nuts: :banghead:

Изображение
Аватар
nikeca

Мнениеот Fanatico » Чет Авг 16, 2012 8:32 am

Каквото и да се говори, след грешката да си купя 661 ръкавици - никога повече, особено пък Comp..
Заповядай магазин във Варна. В момента карам с Void, като съм много доволен, в сравнение с 661.
Аватар
Fanatico

Рейтинг: 1942

Мнениеот nikeca » Чет Авг 16, 2012 8:39 am

За нико байкс знаех,но не го споменах защото според мен там цените са :xx(:

Изображение
Аватар
nikeca

Мнениеот nikeca » Пет Авг 17, 2012 9:21 am

Мисля,че ще взимам такива http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=57611

Изображение
Аватар
nikeca

Мнениеот despredy » Съб Авг 18, 2012 2:32 pm

Здравей! И аз от няколко седмици карам с такива ръкавици обаче бели...Доста съм доволен..имам и няколко падания с тях и не се скъсаха и ми предпазват добре ръцете... :beer:
Аватар
despredy

Рейтинг: 1213

Мнениеот nikeca » Съб Авг 18, 2012 3:56 pm

despredy написа:Здравей! И аз от няколко седмици карам с такива ръкавици обаче бели...Доста съм доволен..имам и няколко падания с тях и не се скъсаха и ми предпазват добре ръцете... :beer:

И на мене ми изглеждат добри :) Кой размер си взе и на колко си (години)? :beer: :beer:

Изображение
Аватар
nikeca

Мнениеот VGC » Съб Авг 18, 2012 5:07 pm

Размера е различен за всеки и годините не играят голяма роля тук. Ще те посъветвам само като пробваш ръкавици, да гледаш при първо слагане да са ти тесни и трудни за слагане. След няколко карания ще се разтегнат и няма да имаш грижи :agree:
VGC

Рейтинг: 1225

Мнениеот despredy » Съб Авг 18, 2012 10:22 pm

nikeca написа:
despredy написа:Здравей! И аз от няколко седмици карам с такива ръкавици обаче бели...Доста съм доволен..имам и няколко падания с тях и не се скъсаха и ми предпазват добре ръцете... :beer:

И на мене ми изглеждат добри :) Кой размер си взе и на колко си (години)? :beer: :beer:

Размер M...Години 14 :beer:
Аватар
despredy

Рейтинг: 1213

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд