headlock" или и с "пеперудка

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: headlock" или и с "пеперудка

Мнениеот xtrend32 » Нед Сеп 02, 2012 3:13 am

Може да не карам колело за няколко хиляди ,но това не ми пречи да блъскам здраво.... много детелини "пеперудки" съм скъсал и все съм падал заради тях... и тей като не ме бърка особено много теглото... сложих една шпилка...на лапата бронзова тапа с 2 големи шайби и 2 гайки за контра и от долната страна една глупост за парно :lol: :lol: :lol: пак с 2 гайки и от тогава луфт не съм видял...говорих със стругар каза че може да ми направи но нямах пари и така си останах с шпилката и вече 4 месеца карам с нея :eek3: и съм доволен :) ;)
Животът е кратък, карай бързо! ;)
zoom>sr suntor>manitou>marzocchi
cross montana 2 >drag the bomb >ram freeride >iron horse
xtrend32

Рейтинг: 1098

Мнениеот PtD » Нед Сеп 02, 2012 10:58 am

По принцип, при добре затегната лапа, пеперудката не би трябвало да се натоварва допълнително. :magnify:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Рейтинг: 2000

Мнениеот ivo_DH » Нед Сеп 02, 2012 1:29 pm

Комшията караше бая време без пеперудка, просто защото беше голям мързел :boggled: бая си го блъскаше байка и нищо не му стана. Нито проблеми с лапата, нито с вилката, нито с нищо. Така че ако сте мега добри в трошенето на каквото и да е - хед лока е за вас. Но ако обичате да си пазите колелото като мен - пеперудката :wavey:
k0cTaHeB написа:Безмозъчен абюзър,без основно образование,мазохист,мега,мега надъхан и безстрашен,празноглав,кретеноид,явен аграр,вероятно тлъст (не е задължително),идол му е Bender,в главата хлебарки,извън главата още хлебарки.
:evil:
Аватар
ivo_DH

Рейтинг: 1098

Предишна

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд