Мнения за Drag the Bomb

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: Мнения за Drag the Bomb

Мнениеот ivo_DH » Пон Сеп 03, 2012 12:49 am

Разбирам какво е да си с ограничен бюджет...само отпреде не слагай слик :D иначе ся ко да ти кажа... комбинацията е тежка, почти нефункционална, ама ти го знаеш де... абе като за малко пари толкова... не си мисли че малко хора са като теб ;) ама ако ще събираш пари за тая купчина желязо, по-добре недей :D земи нещо читаво 2ра ръка и не бери ядове :idea:
k0cTaHeB написа:Безмозъчен абюзър,без основно образование,мазохист,мега,мега надъхан и безстрашен,празноглав,кретеноид,явен аграр,вероятно тлъст (не е задължително),идол му е Bender,в главата хлебарки,извън главата още хлебарки.
:evil:
Аватар
ivo_DH

Рейтинг: 1098

Мнениеот Skoinks » Пон Сеп 03, 2012 8:22 am

mtb-ludaka написа:Бях се заканил да не пиша повече по темата ама като ще пишем да пишем.
Колегата по-горе се изказа много добре и е един от хората които разбира същността на нещата. за което МЕРСИ :beer:
Бюджетът ми че е ограничен ограничен е.. също мога да дам 2000лв за велосипед ама за к'во? Т'ва дето съм си го зглобил не е да ходя по състезания там да го блъскам и к'во ли още не! Просто един лек и приятен Даунхил е т'ва е... Не ми казвайте земи си колело за 4х щото ако исках такова такова щях да си взема ама не искам! Щото имате колела например за по 4000 5000лв обичате спорта разбирате ала бала. Ми и аз съм на колело от как се знам и аз също разбирам ако досега не сте разбрали знам к'ви са му кусурите ;) ама се опитвам да защитя малко хубавите неща по него като цяло! и мисля че за моя стил е супер пак казвам и аз мога и искам да блъскам като луд ама не ми се дават толкова пари. Пък вие си имайте за 4,5,6 хилядарки колело щом това ви е живота.. за мене има и други неща... скутер имам например ако ви интересува...лаптоп..айфон... имам си разни неща не съм най-мизерния!!! просто изборът ми е от всичко по малко (в случаят ми по средно) от колкото да набутам всичко на едно и после да ми се прииска друго.. МЕРСИ на всички ако ме разберете въобще за к'фо иде реч!
П.С то има хора които имат от всичко по много... има тука такива сигурен съм... радвайте се на живота ама не се е*авайте с по бедните от вас щото нали знаете... Бог дал Бог взел ;)
:beer: :beer:

Не мога да разбера дали се правиш на ударен. Не разбра ли, че за тея пари можеш да си вземеш нещо ПО-ХУБАВО?
Scott Voltage FR20 2010; Rockshox Vivid 5.1 240mm; Marzocchi 888 2011;
Аватар
Skoinks

Рейтинг: 1200

Мнениеот mtb-ludaka » Пон Сеп 03, 2012 9:12 pm

скойнкс ти неразбра ли че колелото е зглобявано от мене по мой вкус 2 какво по хубаво ще взема за горе доло ДХ и 3 момчето с поста преди тебе ако може да чете всичко не само основното преди да пише едитнах се 100пути че отпред е тйога ДХ 2.10 а не слик ;) и 4 не е купчина желязо брат алуминий е ако връщаш на вторични сигурно си запознат поне с тфа как вървят цените ако ли пък не трябва да слушаш малко повече по химия обаче като гледам кфо разглезено хлапе си ми става ясно как татио бута по 50-100lv за да минеш... ;) хеитари..хеитури най-малко с вас ми се занимава ;)
Айде мерси и ако нямате какво да напишете просто не пишете моля ви ;)
Аватар
mtb-ludaka

Рейтинг: 1034

Мнениеот BeezyJay » Пон Сеп 03, 2012 10:07 pm

Ти кво искаш да ти се радваме, че ти помагаме, а ти се правиш на интересен.
И нищо не става от Бомбата ти. Пали и фитила и си купи хубаво колело.
И един милион да налееш в тая барака, нищо не става от нея...
Аватар
BeezyJay

Рейтинг: 1114

Мнениеот msniki » Пон Сеп 03, 2012 10:56 pm

mtb-ludaka написа:.....

Ти си разглезеното хлапе!!!
Айфон , скутер, лаптоп.....
Можеш ли да кажеш един път : Това аз го постигнах с мой средтства ! Не можеш нали ?
Сега кой е разлезеното хлапе ? Аз мога обаче за някой неща. Има ли желание, има и начин !
Така че стига си ревал че някои хора имат повече пари и не всички които ти пишат са такива.
Просто ти казвам/казваме 1000000 пъти че има кусури колелото, сега се опитваш да кажеш че просто те хейтваме. Е и това го има, но ако четеш между-редовете може да откриеш полезни съвети.
Спри да се правиш на ударен. Няма да мине номера. Даже още шовече хора ще те хейтват.
Виж ако кажеш : "Добре, прави сте!" - ги оставяш без повод за хейтване.
Разбираш ли какво се опитвам да ти кажа ?
Не хейтвам просто давам съвет.
Образовай се малко и пак прочети темата си, може и да се посмееш хубаво.
:)
Аватар
msniki

Рейтинг: 1407

Мнениеот VGC » Пон Сеп 03, 2012 11:20 pm

Аз пък останах с впечатлението че пича просто не знае защо е пуснал темата. Първо иска мение, после казва че знае че колелото има доста кусури, после пък си го защитава, разправя колко е хубаво и че сме богати хейтъри. От друга страна - вярно е, че колелото не е нещо с което разбиращ човек може да се хвали, но погледнато реално, доста хора от този форум са започнали с кросчета, нали? Аз не знам за някой значим карач, започнал директно с колело за 2-3 000. Това е просто нещо напълно нормално. И аз преди 3 години започнах с Крос Ендуро, купен от родителите ми за празник с най-добри чувства и в старание да получа най-доброто за тези пари. Не съм някакъв паралия, но със времето подмених абсолютно всичко. Мисълта ми е че не трябва всички да започваме с нападките към даден потребител навлизащ в спорта с куцо за целта с колело. Нека просто даваме градивни съвети и критики, пък и съответния прохождащ с карането през деня и четенето през нощта ще разбере какво е за смяна. Вече ако е идиот и се инати като магаре ...

А автора не ми се вижда и той да е някакъв неспособен да си сглоби добро колело, с тези айфони, лаптопи, скутери и прочие, но това вече се свежда до личен избор.

П.С. http://www.pinkbike.com/video/261369/ ;)
VGC

Рейтинг: 1225

Мнениеот letqshtiqholandec » Вто Сеп 04, 2012 5:03 am

Ти да видиш ... един разумен човечец ...браво "VGC".
Авторе, съветвам те да си караш това чудесно колелце докато не направиш нещо на рамката.Тогава си копуваш нова , съответните малки компоненти към нея, нова вилка и продължаваш да караш.Ще стане и твоя баик за 1-2000 лв. просто след време.А до тогава , КОЛЕЛОТО Е ЕДНО ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ КАТО ЗА ТЕЗИ ПАРИ... не ги слушай бе човек... може и за 350-400 лв да си намериш drag the bomb втора рака доста запазено.Ако толкоз знаете кажете по хубаво колело за ДХ като за 350-400 лв - да не става и дума за Твърдак , просто е безумие.
letqshtiqholandec

Рейтинг: 993

Мнениеот mtb-ludaka » Вто Сеп 04, 2012 9:53 am

Братленце миличко мамино златно само едно мога да ти кажа ;) че всичките неща дето ги имам аз лично съм си ги купувал с МОИ ПАРИ ;) С МОИ не с тези дето мама и татио ми дават за закуска ;) такаче хапни една вафла хипер и не ми говори да гледам аз между редовете ;)
Аватар
mtb-ludaka

Мнениеот PtD » Вто Сеп 04, 2012 10:57 am

mtb-ludaka написа:скойнкс ти неразбра ли че колелото е зглобявано от мене по мой вкус

E, всеки има право на лош вкус. :nuts:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Рейтинг: 2000

Мнениеот VOLATGE » Вто Сеп 04, 2012 11:15 am

PtD написа:...лош вкус.

Меко казано. :evil:
Аватар
VOLATGE

Рейтинг: 1126

Мнениеот mtb-ludaka » Вто Сеп 04, 2012 8:39 pm

Еее щом казвате че е лош.. лош да е ;) на всеки логигата е различна това ни прави хора ;)
Аватар
mtb-ludaka

Мнениеот bikeboy » Вто Сеп 04, 2012 10:10 pm

mtb-ludaka написа:Еее щом казвате че е лош.. лош да е ;) на всеки логигата е различна това ни прави хора ;)
А теб ***** .. :bowdown: :rofl:

По-лекинко с квалификациите. PtD.
SHAMBHALA BIKE PARK Slow Bike's - Fast Rider's !
Specialized rider !!
Аватар
bikeboy

Рейтинг: 1195

Мнениеот letqshtiqholandec » Сря Сеп 05, 2012 3:30 am

Блахахахахахахах тая тема е СУПЕР ... :rofl: Умирам си от кеф да я следя всеки ден :rofl: Админи , трябва да направите тази тема някакво отделно разделение в форума :D :D :bowdown:
letqshtiqholandec

Рейтинг: 993

Предишна

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд