k0cTaHeB написа:Безмозъчен абюзър,без основно образование,мазохист,мега,мега надъхан и безстрашен,празноглав,кретеноид,явен аграр,вероятно тлъст (не е задължително),идол му е Bender,в главата хлебарки,извън главата още хлебарки.

mtb-ludaka написа:Бях се заканил да не пиша повече по темата ама като ще пишем да пишем.
Колегата по-горе се изказа много добре и е един от хората които разбира същността на нещата. за което МЕРСИ![]()
Бюджетът ми че е ограничен ограничен е.. също мога да дам 2000лв за велосипед ама за к'во? Т'ва дето съм си го зглобил не е да ходя по състезания там да го блъскам и к'во ли още не! Просто един лек и приятен Даунхил е т'ва е... Не ми казвайте земи си колело за 4х щото ако исках такова такова щях да си взема ама не искам! Щото имате колела например за по 4000 5000лв обичате спорта разбирате ала бала. Ми и аз съм на колело от как се знам и аз също разбирам ако досега не сте разбрали знам к'ви са му кусуритеама се опитвам да защитя малко хубавите неща по него като цяло! и мисля че за моя стил е супер пак казвам и аз мога и искам да блъскам като луд ама не ми се дават толкова пари. Пък вие си имайте за 4,5,6 хилядарки колело щом това ви е живота.. за мене има и други неща... скутер имам например ако ви интересува...лаптоп..айфон... имам си разни неща не съм най-мизерния!!! просто изборът ми е от всичко по малко (в случаят ми по средно) от колкото да набутам всичко на едно и после да ми се прииска друго.. МЕРСИ на всички ако ме разберете въобще за к'фо иде реч!
П.С то има хора които имат от всичко по много... има тука такива сигурен съм... радвайте се на живота ама не се е*авайте с по бедните от вас щото нали знаете... Бог дал Бог взел
![]()
mtb-ludaka написа:.....
mtb-ludaka написа:скойнкс ти неразбра ли че колелото е зглобявано от мене по мой вкус
PtD написа:...лош вкус.
А теб ***** ..mtb-ludaka написа:Еее щом казвате че е лош.. лош да ена всеки логигата е различна това ни прави хора

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта