Наколенки

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Наколенки

Мнениеот hrisko » Пет Сеп 14, 2012 11:23 am

Здравейте пичове ! Дойде време и за мен да си сменям наколенките :bawling: все пак няма нищо вечно на тоя свят , спрял съм се на тези http://www.sportdelivery.com/bg/product ... D/385-Cyan защото до сега също карах с наколенки на 661 и съм много доволен , но сега видях и тези http://industrial-bg.com/bg/products.ht ... gory_id=41 а рамката ми е на тази марка и съм много доволен от самата марка , но не съм карал с тяхните протектори и незнам какво да правя ( а и цените са еднакви ) :dontknow: :dontknow: :dontknow: ???? ПОМАГАЙТЕ ! :beer:
hrisko

Рейтинг: 990

Re: Наколенки

Мнениеот ivo_DH » Пет Сеп 14, 2012 12:20 pm

Нямал съм допир и до двете, но бих заложил на Nukeproof-а, защото плочката, която пази капачката на коляното е от здрава пластмаса, а на 661 е "здрав, но същевременно мек материал" и заради силиконовите ленти отгоре и отдолу :beer: Но си е друго да ти го каже някой, който ги е използвал :paperba:
k0cTaHeB написа:Безмозъчен абюзър,без основно образование,мазохист,мега,мега надъхан и безстрашен,празноглав,кретеноид,явен аграр,вероятно тлъст (не е задължително),идол му е Bender,в главата хлебарки,извън главата още хлебарки.
:evil:
Аватар
ivo_DH

Рейтинг: 1098

Мнениеот hrisko » Пет Сеп 14, 2012 12:58 pm

ами да има нещо такова , но гледам доста хора карат с наколенките на 661 и съм чувал доста добри работи за тях ( говоря точно за този модел ) , а за Nukeproof-а нищо незнам , освен това на снимката Nukeproof-а ми изглеждат по дълги от 661-то :dontknow: незам прав ли съм ??
hrisko

Мнениеот angeloff » Пет Сеп 14, 2012 1:03 pm

аз преди малко повече от месец си взех тези -> http://industrial-bg.com/en/products.ht ... urer_id=95 , но реално не мога да споделя впечатления. Удобни са и от вътрешната страна имат силиконова лента. Материала който са използвали наистина е твърд, но до този момент не ми се е налагало да ги тествам...

А колкото до отзивите - и аз чувам само хубави неща за 661, но и повечето хора които познавам, карат с такива...
tech:nology
Аватар
angeloff

Рейтинг: 1198

Мнениеот hrisko » Пет Сеп 14, 2012 1:11 pm

да обаче на мен ми трябва само наколенки без наглезенници понеже си имам отделни пък и те ми идват скъпички 155лв. аз търся нещо до 100лв :D
hrisko

Мнениеот angeloff » Пет Сеп 14, 2012 3:38 pm

hrisko написа:да обаче на мен ми трябва само наколенки без наглезенници понеже си имам отделни пък и те ми идват скъпички 155лв. аз търся нещо до 100лв :D

в индустриала са 115лв. :dontknow:
tech:nology
Аватар
angeloff

Рейтинг: 1198

Мнениеот Neth » Пет Сеп 14, 2012 9:16 pm

:offtopic: Понеже не искам да започвам нова тема, ще попитам тук. Аз също съм решил да си взимам наколенки(но и със шин-гард) и мисля Nukeproof да си взема. Въпросът ми е обаче за размерът на наколенки - висок съм 1.90 и тежа някъде 90 кг и обикновено нося всички дрехи размер Л, но според таблиците за наколенките трябва да си взема ХЛ.. та не съм сигурен дали Л да си поръчам или ХЛ? Ако някой има опит със поръчки от интернет, да каже таблиците ли е следвал или обичайния си размер ( само за справка, обиколката в началото на прасеца ми е около 37-38 см, а над коляното около 47-48 )
Learn as if you will live forever,Live as if you will die tommorow.
Аватар
Neth

Рейтинг: 1440

Мнениеот freeride boy » Съб Сеп 15, 2012 11:31 pm

И аз се интересувам от същия модел със шин-гард (nukeproof-a) и аз съм около 186-7-8 (Л размер по принцип) някой ако сподели някакви впечатления от конкретния модел ще съм му благодарен :beer: вардят ли добре , смъкват ли се , удобни ли са ? Мерси предварително :peace: Поздрави :beer:
Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ти!
freeride boy

Рейтинг: 1190

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд