Здравейте, исках да попитам дали на рамката "Ram ht three" ще издържи вилката (RockShox Lyrik RC2 DH Solo Air 170mm ) и колко ще повлияе на геометрияа на колелото.И най-важното дали рамката ще се сцепи?
RAM HT3 е крос кънтри рамка ,която не е проектирана за големи вилки, 170мм е доста за тази рамка.Ако ще сменяш стила с тази вилка по-добре смени рамката.Тази вилка е за нещо повече от крос кънтри и да не стане някоя беля.Ако искаш вилката смени рамката или обратното. Успех за правилен избор.
Та ти караш ht3.. Сигурен ли си, че ще си купиш вилка, която е 2-3-4 пъти по-скъпа от велосипеда ти? И над 10 пъти по скъпа от рамката ти? Защо ли ми се струва, че е поредната тема, в която някой иска да си чеше клавиатурата..
Спамът не помага да се избегне спам. Приеми го като "pro tip" . Към автора: кажи какво конкретно искаш(твърдак, мекица; готов велосипед или част по част). Как ще караш? Фрирайда е доста свободен стил(както може да се разбере от името ). Поздрави!
Значи искам само рамка защото имам др части, не знам за 1000 лв дали ще се намери хубава мекица,ако има предложете предложете а относно стила лек DH и Freeride