Избор на предна главина

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Избор на предна главина

Мнениеот roling_68 » Нед Окт 07, 2012 4:28 pm

http://velos-bg.com/product_info.php?cP ... cts_id=469
vs
http://screambikes.eu/bg/glavini-mtb-pr ... table.html
За тази цветната говорих с един познат където я е карал и каза че имал проблеми след каране в дъжд и такива.Лагерите на 5месец били за смяна.Но той кара доста сериозно ,аз няма да карам така ,но бих искал да не стават такива изпълнения.
Към първата се насочих ,защото чувам добри отзиви към тази марка и ще са ми комплект със задната. :beer: :beer:
Искам да попитам ,тази първата ,дали знаете да се предлага във вариант със 36спици ,защото имам такава шина...ще им пиша един e-mail все пак. :)
roling_68

Рейтинг: 1125

Re: Избор на предна главина

Мнениеот EccentricMOTION » Нед Окт 07, 2012 5:17 pm

В началото на годината взех 2 предни главини DMR Convertable за мен и приятелката ми. Направи ми впечатление ниското тегло, добрата изработка и сериозните уплътнения. Моята я карам на всякакви условия - сняг, кал, прах, както и ВСЕКИ ден градско по 10-15км до работа.
Главината е без забележки по боята, лагерите с нищо не се различават от нови. Спокоен съм, тъй като ако някога имам проблем с лагерите - те са стандартни, за 5лв мога да ги сменя и да си реша проблема :) Успех
Аватар
EccentricMOTION

Рейтинг: 1220

Re: Избор на предна главина

Мнениеот roling_68 » Нед Окт 07, 2012 6:58 pm

Незнам ,разглеждах си quad-ската главина и уплатненията са доста масивни.Нямам навика да отварям главините след всяко каране и такива.Ако ги взема мисля да ги карам един сезон и евентуално тогава профилактика и то не е сигурно...Преди време си взех едни главини на shimano и се оказаха разбити за 6месеца каране.Мисля да взема quad-ската ,защото ми е по-симпатична и ще са ми комплект ,освен ако не ме разобедите :beer:
Какво мислите?
roling_68

Рейтинг: 1125

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд