Предпазно фолио

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Предпазно фолио

Мнениеот freeride boy » Съб Окт 13, 2012 9:32 pm

Здравейте :) Искам да попитам някой ако знае от къде мога да си закупя предпазно фолио за рамката (някъде бях чел че има някакво което е за колела-за рамка) цената не е от значение, важно е качеството :8D: :D Поздрави :beer: :)
Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ти!
freeride boy

Рейтинг: 1190

Re: Предпазно фолио

Мнениеот zafirovp » Съб Окт 13, 2012 11:43 pm

За предпазно фолио спецялно за колела немога да ти дам съвет, но не слагай карбоново фолио даже и на 3М. Имам познат с такова на предния капак на една е36ца. След година каране, се е набила толкова мръсотия между влакната, че даже и с 150 PSI пароструйка неможе да се премахне, а все пак тази кола се кара по пътищата, а не в гората.
Търся Marzocchi Roco на части.
Аватар
zafirovp

Рейтинг: 1297

Мнениеот aganjaholic » Нед Окт 14, 2012 5:25 pm

И все пак колата може и с 200 да се движи, а колелото не, така че нищо няма да се набие завинаги във фолиото. Виж в някоя рекламна печатница може да си купиш направо прозрачно фолио много здраво, точно на 3М са много добри.
Аватар
aganjaholic

Рейтинг: 1176

Мнениеот freeride boy » Пон Окт 15, 2012 8:28 pm

Аха. А тези дето са на 3М (това беше марката доколкото се сещам ) ако примерно се подпре на ръб на сграда, отдолу като се удрят камъчета, нали не се бели/сваля лесно. Мисълта ми е да не е при най-обикновени неща да се изпообели фолиото и да не свърши работа (защото ми трябва да не се маха лака/боята на рамката ) също дали ще предпазва от други кормила и чарколяци :D който могат да надраскат рамката (например ако се намира колелото в багажник,или в рейс като на някой състезания се качват участниците до старта) Мерси предварително :) Поздрави :beer:
Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ти!
freeride boy

Рейтинг: 1190

Мнениеот hriss » Пон Окт 15, 2012 11:15 pm

Аз съм ползвал от карбоновото фолио на 3М /и бялото, и черното/ да си облепям част от рамката на АТВ-то. След доста търкане от ботушите имаше следи наистина, но ако го нямаше фолиото и боята щеше да е заминала. За твоите цели мисля, че би ти свършило работа , но при качествено залепяне.
RAM HT THREE.2 29"
Аватар
hriss

Рейтинг: 1200

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд