от mine-r » Нед Окт 21, 2012 4:03 am
Здравей,
Имам МТ2 от около 3-4 месеца и съм изключително доволен от тях.
Имат много добра спираща сила и няма много разлика в това с по скъпия модел (МТ4).
А лекотата и чувството при натискането на лостчетата е за мен еднакво и при трите модела МТ2,МТ4 и МТ 6. (Тук да уточня, че съм карал само МТ2 , МТ4 за съвсем малко а МТ 6 съм я само докосвал без да карам колело с нея)
Мога да дам повече сравнения с Магура Марта SL която карам вече около две години на другото ми колело.Начина по който се чувстват двете спирачки е почти идентичен като а мен МТ2 ми допада дори повече в някои моменти. Разликата идва и теглото и в детайлите при изработката на двете спирачки.На МТ2 лостчето и резерваоара са изработени добре но калипера има доста аграрен вид. Все едно са го дялкали с теслата. Ама това не е болка за умиране.
В някои от онлайн магазините ги продават в пълен комплект с дискове, преходници, болчета,винчета, гайки и т.н. което е доста удобно -само отваряш кутията и монтираш.
Относно обслужване и обезвъздушаване не мога да коментирам защото не ми се е налагало да ги правя все още.Но упътването за обезвъздушаване е подобно като това на Марта, което значи че ще е доста просто и лесно.
Надявам се това да помогне.ако имаш конкретни въпроси питай
ПП.Аз ги карама на Kona Hei-Hei 100 Mod 2010.