СЪВЕТ МОЛЯ !!! :)

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

СЪВЕТ МОЛЯ !!! :)

Мнениеот skilqki » Пон Окт 22, 2012 6:13 pm

Здравейте, купих си скоро мека рамка
frm125.jpg
frm125.jpg (37.6 KiB) Прегледано 708 пъти

от момче във форума, и така сега ми трябва шок... той каза че я е карал с 220мм, но от сайта на производителите ми казаха че ако е с оригинални кубилици тя е за 200х50. Чета из нета мнения на чужденци собственици на рамката, само суперлативи, казват че се ползва основно за АМ/ФР, по спецификация тя е АМ рамка, но за ФР спускане без големи дропове и тн ( макар че в youtube има клип как скачат с нея от 5-6 метра височина директно в/у цимент ) и рамката няма никакъв проблем. Аз не мисля да правя такива неща, но определено ще имам спускания, та въпроса ми е какъв шок да си взема ( марка модел, AIR COIL ) и ако имате някакви други мнения по въпроса, стига да са свързани с него може да пишете ще съм благодарен.

Също така ми препоръчват RS RP2 нямам никаква представа от шокове така че не мога да знам какъв точно да си взема и не искам да вземам нещо което няма да ми е нужно или няма да мога да ползвам по предназначение е стига толкова обяснение чакам отговори
skilqki

Рейтинг: 1172

Re: СЪВЕТ МОЛЯ !!! :)

Мнениеот Ozzie » Пон Окт 22, 2012 7:27 pm

skilqki написа:Също така ми препоръчват RS RP2...

По- вероятно е да става дума за FOX RP2.
Не се сещам Rock Shox да имат такъм модел амортисьор.
За дължината вече имаш отговор от производителя.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот skilqki » Пон Окт 22, 2012 7:45 pm

да да ФОКС извинявам се :) ама как е бива ли за това което ще го ползвам този шок ... или др ми трябва ?
skilqki

Рейтинг: 1172

Мнениеот Ozzie » Пон Окт 22, 2012 8:03 pm

Аз съм с такъв FOX. На мен ми върши работа. Смея да кажа, че карането ми се припокрива с това което си описал.
Но пък моята рамка е с друг тип окачване, та не мога да кажа как би се държал на твоята рамка.

P.S. Една тема е напълно достатъчна!
viewtopic.php?f=28&t=124692
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд