Rideordiee написа:Препоръчайте ми мека рамка за freeride-downhill, разполагам със хубава вилка със ход 170мм, която нямам намерение да сменям. Чудя се между няколко рамки, но искам първо да видя вашите предложения и тогава ще преценя дали да казвам моите мислиНе е задължително да ми давате нови модели, защото вероятно няма да е ново.
k0cTaHeB написа:Безмозъчен абюзър,без основно образование,мазохист,мега,мега надъхан и безстрашен,празноглав,кретеноид,явен аграр,вероятно тлъст (не е задължително),идол му е Bender,в главата хлебарки,извън главата още хлебарки.

k0cTaHeB написа:Безмозъчен абюзър,без основно образование,мазохист,мега,мега надъхан и безстрашен,празноглав,кретеноид,явен аграр,вероятно тлъст (не е задължително),идол му е Bender,в главата хлебарки,извън главата още хлебарки.

Rideordiee написа:Нямам рамерение да карам на сопот, но обичам да газя разнообразен релеф.Колелото с което карах до сега беше с доста високо средно и не ми допадаше как се държи във виражите, но пък не ми е опирало във камъни никога. Държа да не е със въздушен шок.
Гледах демо 8, но с вилка 170мм до колкото разбрах геометрията ще стане тегава и..Имам много време да мисля, но за сега са ми грабнали очите Демо 7 и еевентуално Гамблер, но не чувам много хубави неща за него.
Stancho написа:За това, което търсиш аз бих ти препоръчал Specialized SX Trail. С него си карам доста стабилно на Боровец, можеш да въртиш ако желаеш - супер универсалната машинка може да стане. А откъм работа - справя се по - добре от Демо 8 (тесвани са двете рамки модел 2008 година) в газенето, а геометрията е много удобна за доста видове каране. За 1000 лв със сигурност ще си намериш рамка 2008-2009 година с шок от Ebay или Pinkbike.
Rideordiee написа:За сега съм се спрял на демо, но се чудя дали да е 8 с приоритет за нова вилка по-нататък или демо 7?

Rideordiee написа:С какво е къде, къде по-добро? И защо смяташ, че ще е трудно да си намеря демо за 1200лв? Написал съм, че не искам да е 2011-2012 годинаТърся си фрейм сет, не цяло колело..

Rideordiee написа:Хмм..значи ще видим как ще се развият нещата..идва зима, ще се оглеждам и ще мисля, дано не си прав, но може да стане така и да не рискувам и да си взема гамблер, когато го взема ще пусна снимкиБлагодаря ти за отделеното време!

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта