Що за животно си като телосложение и стил на каране надоле, какво търсиш от 1 рамка, с какви парички разполагаш, наясно ли си какво окачване предпочиташ отзаде?
Уточни, щото сравняваш една от най-тежките рамки с една от най-леките.

Това, което мога да кажа за Девинчито е, че задницата остава напълно активна при блокирана задна спирачка, за разлика от Гемблъра (доколкото знам). Уилсън също така 2008-ца задължително се купува с иглените лагери по окачването, а не с втулките, пестящи към 200-300 грама от общото тегло - последните се разбиват изключително бързо, а и рамката се гъне като солета с тях (по мнението на много нейни притежатели). С иглени лагери става далеч по-корава (макар и да карах друг модел рамка на марката, иглените лагери наистина я задържаха доста корава

).
Също така Уилсън може да се кара както с въздушен, така и с пружинен шок от всяка марка. Гемблър - не съм толкова сигурен. Единственото, което можеш да срещнеш като пречка при Девинчи - рамките от 2008 са с кубилици, които не са напълно съвместими с шок Fox RC4 - трябва мъничко да се пилнат и резнат, за да се оправи този бъг. Но си е напълно постижимо като идея.
Дай инфо, както съм посочил по-горе.

Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.