WhiteBoy написа:Благодаря за мненията, ендуро - написал съм, че е желателно да е с 10мм drop out-и и 1 1/8 чело, защото не ми се дават пари за нова капла и чашки, за това питам дали има dhx или фактори с тези две изисквания (ще ти бъда лагодарен ако можеш да отговориш на въпроса). За сега имам около 100 лева, а този месец би трябвало да имам и още. Да речем, че до нова година ще имам около 300-400 лева, които мога да отделя за рамка и шок

WhiteBoy написа:300-400 за рамка behemothКога станаха толкова скъпи ?
naskoj написа:Здравей,
нямах намерение да пиша, но не се сдържах. Първо не съществува "лек freeride" най-често така се припознава All mountain карането ( да включват се скокове и скоростни спускания ). Второ с тази къса вилка (150 мм / къса за този раздел ) ще забиеш предницата на всяка една рамка спомената досега.
Според мен една рамка с 150-160 мм ход ще ти е перфектна, ще бъде достатъчно здрава за карането ти, с 10 мм ос и 1,1/8 чело са ( повечето ) и няма да имаш нужда от смяна на вилката. Първото което се сещам до 400 лева са Ram AM и Drag F7 има и други но цената става друга

naskoj написа: Първото което се сещам до 400 лева са Ram AM и Drag F7 има и други но цената става друга

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта