Fanatico написа:Да, затова след падане с каска Drag ми се губи един ден от живота, обаче за сметка на това, отдавна не бях посещавал болница..
Да ти кажа, определено пречи, че е пукната, дори на едно място.
От екипировка не се пести. И не говоря само за каска.
На тоя шемет с горното мнение трябва да му се забрани достъпът до публични форуми..
PRobably написа:..Яко се мрънка,че твърдак с 203 ход било боза,ама имам чувството,че народа не схваща,че т'ва се прави от немане на пари,а не щото е много яко...
MaRRty. написа:The one composite втора ръка за около 120лв.
Stancho написа:Колега, посъбери още малко пари и си вземи нова каска - все има по някоя читава на промоция. С това шега не бива, а с каска втора ръка не се знае дали няма да пострадаш...
hrisko написа:MaRRty. написа:The one composite втора ръка за около 120лв.
Stancho написа:hrisko написа:MaRRty. написа:The one composite втора ръка за около 120лв.
Това е най - голямата грешка, заедно с недоразумението Шлем Драг за 100 лв... Каската трябва да е нова и качествена, защото се пада фатално веднъж и ако не искате да ви е за последно - не си правете експерименти с това! Чаркове и простотии по магазините бол и винаги можете да си купите други, но глави не съм видял да се продават, а счупени - пак колко щете. Не подценявайте нещата и точно към това подхождайте сериозно!
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта