Drag C1 , Drag Climber , Sprint Primus ,Cross Spotster , Sprint BlockHead , Sprint Eterain , Fireeye Bloodshot
ще се ползва за Ърбан , Дх и Фрийраид . Бюджета ми е около 200 -230 лева
Помагайте ще се кара с 160 -180 мм Вилка
Miranski написа:За Ц1 нямам много добро мнение на 5 месеца с оригиналните компоненти, я сцепихме на 3 места ( челото. подсилката отзад , и подсилката на челото)
А някой да каже нещо за Бкокхеда (адски грозна рамка за мен) но съм чувал, че държи на много бой
Предлагайте и други рамки който да се включват в бюджета ми![]()
zer0 написа:Miranski написа:За Ц1 нямам много добро мнение на 5 месеца с оригиналните компоненти, я сцепихме на 3 места ( челото. подсилката отзад , и подсилката на челото)
А някой да каже нещо за Бкокхеда (адски грозна рамка за мен) но съм чувал, че държи на много бой
Предлагайте и други рамки който да се включват в бюджета ми![]()
чувал съм,че ц1 е по-добра от блокхед.По-добре събери пари и се вземи dragomir c2 според мен това е най-добрия вариант от посочените долу,но виж и dartmoor нищо,че се водят за dj
Blockhead за някои, които я карат с Boxxer, им е доста удобна и издържа на блъскане. Относно FireEye-а : http://www.fireeye-bike.com/product_detail.php?prod_sn=67&type Дават я до 130 мм вилка. Cross-a моментално го махни от списъка. Вземи нещо от Cr-mo стомана, за да издържи голяма вилка, и да ти е удобно да го караш. От сега ти казвам Surge недей търси, няма BikesCenter нямат, а момчето което продаваше един от 2011, вече я е продало. Има един Ns Bitch бял, виж го. Ако ти идва скъп събирай още малко и го вземи. Най-здравият модел на NS като твърдак. damadzhana написа:Fireeye е Cr-mo, така че би трябвало да издържи на доста повече от 130 мм (е верно геометрията...)
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Пропуснал съм да напиша, става въпрос за вилка с над 180 ход.TENDER написа:Когато хардтейл се използва за DH, половината от потенциала (не от хода на вилката) не може да се използва.
TENDER написа:Пропуснал съм да напиша, става въпрос за вилка с над 180 ход.TENDER написа:Когато хардтейл се използва за DH, половината от потенциала (не от хода на вилката) не може да се използва.
Айката написа:По различни причини,в момента карам NS-suburban с Manitou Nixon 145mm,средното се вдигна,но не много поради факта,че А2C-на вилката е колкото на вилка с 110-120 мм ход в зависимост от марката................
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта