gogosim написа:Само ще ги кажа че рам нов няма да намериш защото не ги внасят.
legacyGX написа:Според мен Скота е по-добър. Един мой приятел има и е наистина добра рамка. И рама съм го карал, но не останах особено очарован. А и скота може би е с 240мм шок, докато рама е с 216мм или 222мм. Единственият минус на скота е, че може би е на 10ос отзад,зависи с какви дропаути е. Рама мисля, че е на 12ос. Аз бих избрал Скота

komara00 написа:Един го кара с Domain 180mm и си е добре. Е с двукоронна ще е по-добре разбира се.
GoingDownTheHill написа:Средното му идва малко ниско, но пак движи
darlik_95 написа::offtopic: Леле, малеЗащо не прочетохте по едно ревю на Voltage - а преди да изръсите всички тези глупости..
Бих ти препоръчал Scott - a , поради следните предимства:
1) Регулируема геометрия
2) Имаш избор м/у 135мм проходна ос или QR в зависимост от Dropout - ите.
3) С двукоронна вилка, шок 240мм и 190мм ход на задницата, челният ъгъл е 65', а височината на средното 348мм., според спецификациите в сайта.
Аз бих избрал Voltige-a, казвам го като настоящ собственик на Ram FR .GoingDownTheHill написа:Средното му идва малко ниско, но пак движи
Сподели ако обичаш какво е предимството на високото средно, ако има такова...
darlik_95 написа:3100лв. с шок Fox DHX RC2, новичка от store.bg .
Night-Power написа:Колко глупости прочетох тук не е истина момчета, вие знаете ли вобще какво говорите.Какво викате волтейджа трябва да се кара с двукорнна вилка?Аз пък си милех ,че фрийрайд колелата се карат с еднокорнни вилки ,защото фр10 последно го гледах с fox van r .3200 трябва да си много глупав , за да дадеш за тази рамка или просто да си луд фен на марката скот има далеч по удачни вариянти за фр колело от волтейджа в този ценови клас примерно giant faith по-лек и с по добро окачване и мисля ,че е по-евтин .Отностно фр-а за начална рамка става за по-натам става леко куца казвам го от личен опит
darlik_95 написа:Night-Power написа:Колко глупости прочетох тук не е истина момчета, вие знаете ли вобще какво говорите.Какво викате волтейджа трябва да се кара с двукорнна вилка?Аз пък си милех ,че фрийрайд колелата се карат с еднокорнни вилки ,защото фр10 последно го гледах с fox van r .3200 трябва да си много глупав , за да дадеш за тази рамка или просто да си луд фен на марката скот има далеч по удачни вариянти за фр колело от волтейджа в този ценови клас примерно giant faith по-лек и с по добро окачване и мисля ,че е по-евтин .Отностно фр-а за начална рамка става за по-натам става леко куца казвам го от личен опит
Чети: http://www.pinkbike.com/news/scott-volt ... ested.html
Night-Power написа:darlik_95 написа:Night-Power написа:Колко глупости прочетох тук не е истина момчета, вие знаете ли вобще какво говорите.Какво викате волтейджа трябва да се кара с двукорнна вилка?Аз пък си милех ,че фрийрайд колелата се карат с еднокорнни вилки ,защото фр10 последно го гледах с fox van r .3200 трябва да си много глупав , за да дадеш за тази рамка или просто да си луд фен на марката скот има далеч по удачни вариянти за фр колело от волтейджа в този ценови клас примерно giant faith по-лек и с по добро окачване и мисля ,че е по-евтин .Отностно фр-а за начална рамка става за по-натам става леко куца казвам го от личен опит
Чети: http://www.pinkbike.com/news/scott-volt ... ested.html
Ти малоумен ли си тва е тест на цяло колело не на рамка
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта