hrisko написа:Бих ти предложил Wet Screa-а въпреки че аз карам с преден минион . Не мога да кажа нищо лошо за миниона понеже карам от близо 6 месеца с него и не ме е предавал , но тай като гледам другата ми изглежда по-добра и особено с това което пише отдолу ... хммм интересно ще те помоля ако си купиш Wet Screa-а да споделиш как се държи . Бих ти дал + Wet Screa !

хриско, стига си давал акъл по форума. Очевадно е, че не разбираш достатъчно и не си карал достатъчно. Само объркваш хората, които пък съвсем не знаят. Няма лошо да се пита, даже е желателно, ама да даваш акъл, като ти самия нямаш е тъпо.
По темата: wetscream-a е гума за кал (най-предпочитаната при това), също върши работа на много сух терен с яко мека почва. Но не е гума за всекидневно каране! На сух и каменист терен си заминава много бързо, търкаля се по-бавно (в други думи "при равни други условия" ще си по-бавен с wetscream от колкото с minion) и не държи толкова добре в завойи.
Minion-a от другата страна си е точно всекидневна гума. Има 2 вида шарки - DHF и DHR (преден и заден както са ти го обяснили). Ако се загледаш в шарките ще ти стане ясно защо има разлика. ДХФ като предна е направена да те държи в завойите, докато ДХР е предназначена да има повече спирачна мощ и да може да се "дрифти" с контрол. Затова на ДХФ шарката е надлъжна, а на ДХР-а има и напречна шарка. И поради тези причини не е желателно да си ги разменяш, както някой спомена по-горе.
Аз лично карам с Minion DHF отпред и Maxxis Highroller отзад. Имал съм DHR и лично Highroller-a повече ми харесва, дрифти по-приятно и предвидимо. А иначе за кал карам с wetscream отпред, щях и отзад да слагам ако имах пари за още една.