iioorrddaann написа:Няма вилка със до 150 ход за DH. DH вилките са дългоходови(180-200мм) и здрави вилки, а всяко хубаво нещо си струва и парите. Поразтърсих се(защото явно ти не можеш) из форума и ето няколко вилки, които се вписват в подробното ти описание:
viewtopic.php?f=17&t=135964
viewtopic.php?f=17&t=135556
viewtopic.php?f=17&t=135175
viewtopic.php?f=17&t=135010
Всяка една от тези би ти свършила работа. Ако караш и градско ти препотъчвам домейна, защото когато си джиткаш из града може да си на 115мм, а като почнеш да караш, да си на 160мм. Другата вилка която според мен си заслужава парите е 55-те.
c1rider написа:боята на десния стеншан е изтъркана, което означава луфт.
PRobably написа:Анодизацията не може да падне от мръсотия.Има едни семеринги,който пречат на калта да влиза във вилката и да прави мизерии вътре.В 99 % анодизацията пада заради кофти/износена втулка.
И един приятелски съвет-видите ли вилка с паднала анодизация,бягайте далеч.Ремонта излиза скъп и рядко си заслужава.А пък филма ''ми то е износено,ама малко,може да се кара така'' е най-смешен...Щом е почнало да се износва не се ли подмени втулката няма спасение.
pepcho_tdm написа:Като гледам въобще не ми помагате. Закакво пусках темата?
PtD написа:pepcho_tdm написа:Като гледам въобще не ми помагате. Закакво пусках темата?
И като как се очаква да ти помогнем?
1. Искаш вилка за даунхил със 140 мм ход. - WTF?
2. Искаш работеща вилка до 300 лева. - WTF?
Освен да се напънем да ти нарисуваме една, как другояче да ти помогнем?
pepcho_tdm написа: Както видя по-горе такива вилки има. Научи се да четеш.
Да, наистина, за 300 лева точно такава ще си вземеш. Дерзай! PtD написа:pepcho_tdm написа: Както видя по-горе такива вилки има. Научи се да четеш.
О, да. Малко било течало масло и анодизацията била изтрита, ама това не било проблем.Да, наистина, за 300 лева точно такава ще си вземеш. Дерзай!
P.S. От горепосочените вилки нито една не е за DH. Aйде сега у лево.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта