Моля ви помогнете ми да си избера едно хубаво здраво колело за спускане DH да не е много скъпo и да не е РАМ колелото да е с "2" амортисьора ако ми дадете съвет ще съм ви благодаре
Бюджета го оставете дайте някой марка хубаво и здраво колело че ми трябва за DH карам сега със старото ми колело което доста малко passati captor но то ми омаля и се раздрънка а няма да хвърлям луди пари за старо колело и ми казах да си купя ново така че каквото ми препоръчате
И как щеше да си го докараш от "Британия"? Направи като всички нормални хора с ограничен бюджет и си купи твърдак.В едната тема питаш за колела по 700лв.В другата за някви демота от "Британия".
"Don't let your mind bully your body into believing it must carry the burden of its worries."
Аве какво сте ми се развикали всички тука бе ? Ще си пиша каквото си искам и ще създавам каквито си искам теми искам да разпитам кое е по добре имали нещо лошо в това или има щото ако има искам някой да ми го каже кое е лошото чудя се какъв байк да си взема Твърдак малко трудно да си взема за това искам мекица